Gott Nytt År ^^

 

Då var det dags igen då, ett nytt år kanske en nystart.. Jag, Simon och Jocke vi ska gå nu och titta in IP och se om vi kan spela fotboll. Vi alla hos Braathen ska bada deras nya badtunna senare och skjuta en massa raketer och bara ha det mysigt och äta god mat (A) Är det någon som har bestämt några nyårslöften? Jag har inte gjort det för jag orkar inte :P Och för det sista så vill jag önska er allla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!  <333

 

Sista dygnet

Vad gör man nu da? Jag bloggar, Simon, Lina och Emil snackar och leker med mobilerna :) Själv kom jag på att vi är inne på sista dygnet av året 2009. 
Nu är de bara 23 timmar kvar av året sen välkomnar vi år 2010 XD  

Jag är tillbaka

Under den tiden jag inte skrev på bloggen var jag uppe i Norrtälje (norr om stockholm). Jag var och träffade mormor, mamma, morbror, Lelle och Lisa de var kul och träffa dom alla.

En dag så var jag, mamma och Lisa och tittade på Göta kanal 3 på bio. 3an är bättre än 2an men 1an är alltid 1an HAHA. Nångra dagar var vi och promenerade de var skönt fast de var lite kallt och halt. Men tiden gick som vanligt ganska fort när man ses. 

Men i dag så skulle jag åka  till Trollbäcken (Tyresö). Så jag fick lite sällskap av mormor vi åkte vid 11 ifrån Norrtälje med buss till danderydsjukhus och där böt vi till tunnelbana till Gullmarsplan. Jag fick sällskap till Gullmarsplan. Men ifrån Gullmarsplan fick jag åka själv så där böt jag till bussen 807 till Trollbäckens C och där böt jag till buss 824 till Marsvägen. Så jag kom framme vid 1 till dom, för jag och min familj ska fira nyår med dom i Trollbäcken.