Äventyret i Halmstad

När jag kom hem ifrån skolan på torsdag så började jag packa mina två väskor. För jag skulle åka till Hamstand  och komma hem i dag. På fredags morsse så vaknade jag av min väkaklocka som ringe vid 8. Så då gjorde jag mig i ording och sen vid 10 så åkte jag, Stefan (min minsta Bror) och Carina med bilen, då började en länga förden ner til Halmstad. 
Vi åkte så för med bilen:
Hölö ->Nyköping -> Norrköping -> Motala (Åt lunch där sen) ->Mjölby -> Gräna (Köpte lite polikagrisar där sen) -> Jönköping -> Orskarsström (Lämnade Stefan där och sen åkte vi vidare) ->Halmsad.
Ängtligen framme i Halmsad så Carina och jag leta upp vårat vandrarhotell som lång i en hotell byggnade. De var skönt att komma fram efter att sitta i bilen i ca 7 timmar.

På lördags så skulle vi göra stan så vi var där i en hel dag de var roligt. Senare under dagen så åkte vi till Tylösand som ligger utanför Halmstad. De är en JÄTTTTE fin stand som är ass lång, och jag tycke de känndes som medelhavet frast de var i Sverige. Sen kom vi fram till att vi skulle gå på bio på kvällen där i Halmstad så de gjorde vi såg, Luftslottet som sprängdes. Den var mycket bra och jag tycke att Lisbeth i filmen spelade jätte bra. Men jag har inte sett ettan eller tvåan men jag måste se dom ochså. Även om man inte har sett dom andra så förståg man mycket än då tycker jag...

På Söndags morsse så ställe vi väckaklockan på 06.00 för vi skulle till Ullared de är en bitt att åka med bilen. Så dom öppnade klockan 8 på morgonen så vi var där typ 8:15 så på parkeringen närmast Ullared var proppad och sen var de värsta kö till ingången till Ullared. Sen var de SJUKT mycket folk och alla dessa människor som inte kan ställa sina vangar så pass att man kan komma fram. Så vi var tvyngen att pressa oss fram med våran vagn för att komma non stans. Så vi var där inne i 3 timmar sen räkte de för man fick nång. Sen åkte vi till vårt vandrarhotell om tog de riktigt lungt och skönt. 

 I dag måndag så åkte vi hem där ifrån vid 10 och hämtade Stefan i Oskarström sen åkte vi hem till Hölö. De sköndes kännt att komma hem som man brukar säga, Borta bra men hemma bäst... Jag hade de trevligt och roligt och tack för tjej helgen Carina :)

         

Hur fan tänker dom egentligen ?

Början av HT: Började vi i klassen snacka om Tom Titts
Mitten av HT: Huvudlärarna tog reda på tider och nr till Tom Titts 
19 Skoldagar kvar av HT: Vi fick reda på att vi inte ska till Tom Titts med klassen, för vi inte hinner. Va då inte hinner? Vi har ju lixon snakat om de när hela Höst Terminen......
16 Skoldagar kvar: Om inte vi i min klass hinner åka till Tom titts som ligger i Södertälje. Hur fan då kan ettorna hinna åka till Cosmonova som ligger i stockholm DÅ? Om inte min klass hinner men varför då kan dom då hinna åka på utflykt då Kan man undra...
Men men lärarna är ju som dom är lite tröga ibland, som inte riktigt förstår va man menar. Så de är väll inte så konstigt att man blir lite iriterad ibland.
HT = Höst Terminen

Tom Titts och Kattis

För typ 5 månader sen snackade vi om på klasstimmen att vi skulle gå på Tom Titts i södertälje. För att hitta på nott ting med klassen. Sen har vi typ varje gång de är klasstimme så säger vi NÄSTAN alltid nott som har med tom titts att göra. Då har man ju kört fast sig i att vi i klassen ska till Tom Titts, och de skulle bli roligt. För par månader sen så hade mina huvudlärare skrivit ner tider när de öppnar och stänger och deras tel nr som Tom Titts har me  mera. Men i dag på klasstimmen så sa dom att vi inte ska till Tom titts för vi inte hinner. Men varför då har ni sakt så länge att vi ska till Tom titts och varför då har ni tagigt reda på tider och nummer för då da? Kan man undra... Men då blir jag i alla fall besviken att de inte blir av, när jag har lixom sett fram i mott de. Men då är de bara att hålla tummarna på att de blir i vår i stället som dom har typ lovat.

Men men efter skolan så åkte jag dirket till Huddinge C och träffade kattis där. Så vi pratade mycket man kan säga gott och blandat, och åt hamburgare till de. Men man har ju ett pendeltåg och passa så jag hoppade på de och åkte hem till hölö sen.