Valborgsmässoafton

Efter skolan var slut så åkte jag in till Södertälje och åt lunch med P.H och snackade ett tag. Men sen så skulle P.H vidare till nått ställe, men jag åkte hem. Men nu så ska jag dra ut om ett tag och kolla in brassan i Hölö.

Ingtligen så skulle jag åka en kryssning idag till imorgon och umgås och ha trevligt på Birka. De hade jag sett fram imott men jag fick inte följa med denna gång. För de så hade hänt, men istället så är jag hemma.

Jag önskar er en trevligt valborgsmässoafton.
Så hörs vi imorgon kram.

Haha

Snacka om vem som är snurrig, hehe. I dag på idrotten så hade jag prominad när vi skulle börja gå så hittade jag en sten. Jag la ner stenen i min däckväska stenen väger kanske 3 kilo eller nott sånt.
 
Nu kanske ni undrar varför jag la ner sten i min väska?
Jo de är så att jag kommer ha idrottsdag den 19 Maj i Eskelstuna, och jag måste öva in för idrotts spelet. Jag ska stötta kulla och springa 60 meter på idrottsdagen.

Efter vi hade gått prominaden klar så gick vi tillbaka till skolan. Då slåg de mig varför la jag ner stenen i min väska? Vi i promminad gruppen skulle ändå komma tillbaka till skolan innan vi fick åka hem. HAHAHAHHA.
Ha de bäst så hörs vi i morgon

Ingen Birka i helgen

Varför är vissa personer överbeskydde? jag säger inte att de är dåligt men jag säger inte häller att de är bra MEN de kan bli lite jobbigt ibland, eller hur man ska säga. Jag är 19år men varför ser vissa personer mig som att jag skulle va 15år? När jag är ute på krysning med vänner och då höljer ALLTID non vuxen med. Visst då händer de väll att man tar en cider eller två, men jag tappar ALDRIG kontollen över mig själv. Så långt kommer jag aldig att gå så jävla dum är jag inte. Och sen dom där bilderna som lakt ut kommer jag höra länge om. Men jag har lärt mig en läxa och jag vill inte att de ska bli samma pådrag igen.  Jag ville hänga på och umgås och ha trevligt de vet du, men jag får inte följa med denna gång, för de som hände igår nämligen att jag råkade slänga ut bilderna på Facebook och en del missförstod det dom såg.