En underbar dag vid bannan

När jag drak morgon kafe så var de till Metanol, motorolja för Lina skulle varma upp motorn. Men jag tog en macka ned till start plan som var 8:05. Så efter jag hade hjälpt henne så gick jag upp på team-läktan jag satt där till lunch men efter lunch så gick jag tillbaka till läktan. När jag skulle gå ifrån läktan för jag skulle göra nått så pekade vakten på mig och och log han sa, du bara går fram och tillbaka du kommer snart bli en stamis här. Så i dag har jag bara varit vid bannan mellan 8:00 till 20:00. Helt underbar dag vid bannan, men imorgon så är tävligen slut och då ska jag hem. Men nu så ska jag dra och kolla in vetreranbliar men vi hörs  i morgon.  

Skrat Rettande Väder

I morse när man vaknade så var de bra väder vist de var lite mullet men de regnade inte. Så vid 8 så skulle Lina va vid bannan för att hon skulle köra men efter hon hade kört så gick jag på team läktan satt där till 13. För de då var de lunch men efter lunchen så gick jag ned igen till team läktan för jag ville se mera Dragracing. Men så klar så började de renga men efter en halv timme väntan så slutade de så då fixade dom till bannan att de skullle bli tort när de var nästan klar så började de så klart regna. Så hände de typ 2 gånger så de var skratt rettande väder men till slut tredje gången jillt så blev bannan torr för att kunna köra. Men nu i slutet så kom Top Fuel de är väderdens snabbaste motorfordom som kommer på i 450 km/h på 4 sek på 400 meter. Så de dunkade i bröstat och man hoppade högt när Top fuel skulle köra. Men ni får ha de så bra så hörs vi imorgon.

Regn och åter regn, snyft

När jag vaknade i morsse så regnade ass mycket och de var jätte mulet så i dag har inte Lina kört nått för regnet snyft. Så i dag har man inte gjort nått speciellt  jo jag såg en film i en husvag. Och har hållt tummarna på att de skulle bli finnt väder man de blev de ju inte,  men imorgon så hopppas vi värkligen att bannan är torr. Men nu så ska jag och Lina gå en kvälls prominad men hare bäst så hörs vi i morgon.