Tjena nattugglor

Ingtligen så måste jag sova men jag kan inte riktigt komma till ro. För imorgon eller man kanske ska säga i dag för klockan är efter midnatt, haha. Vid lunch tid idag så ska jag få tjurs till kollot av Carina som ligger utanför Norrtälje. Jag har inte varit på ett kollo tidigare de kommer bli spänade men sammtidigt robinsoon varning men man röstar inte utt nån. Kan inte ens sova på grund av detta, oj är redan klockan 02:00 de känns inte som de. Jag ska inte riktigt än gå och lägga mig konstigt nån. Men ni får ha de bäst så hörs vi lite senare.


Klar

Så äntligen har man städdat de blev mycket bra. Och efter man hade städdat klart så blev man så varm så man blev sugen på att hoppa i poolen så de gjorte jag. Efter badet så började jag med att packa kläder för ca 2 vecker för så lägge ska jag va på kollot. Som ligger en bitt utan för Norrtälje, har ni varit på kollo ? de har inte jag de här är första gången för mig. Men ha de bäst så hörs vi senare.

IKEA

I förmiddag så åkte jag och extra mamma till Kungenskurva för hon skulle handla lite saker på IKEA. Vi tog en kundvagn när vi kom in i IKEA så tänke vi först ta hissen upp till plan 2. Men hissen kom aldrig och om den kom så va de full. Så då orkade vi inte vänta så då kom vi på iden att vi skulle åka rulltrappa sä de gjorde vi med kundvagnen. Men när vi kom halv vägs upp i rulltrappan så  kom hissen och den var tom. Att åka rulltrappa med kundvagnen går mycket fortare än att åka hiss de kom vi på idag. I non av rulltrapporna så ståg nästan Carina på öronen men de gick bra.

Väll uppe på plan 2 så är de enkel riktat pillar på golvet. Men de såg inte jag och Carina först såg de först när vi skulle åka ner. De är alltid lika roligt att gå på IKEA men i dag var de mycket skratt och humor de är ju alltid lika kul. 

Men nu så ska jag dra ska städda och packa för imorgon så åker jag på kolo. Ha de bäst så hörs vi senare.