Sov gott

I dag så kom jag till skolan lite senare för jag skulle åka och kolla synen. Man behöver kolla synen innan man får överköra med bil de är ett krav/måste. Men som tur är så behövde jag inte glasögon när jag kör bil. De känns jätte bra de.
Men sen så åkte jag tillbaka till skolan för att ha matte, musik och sen på eftermiddagen så var jag ute på borgs gård och målade kära. Den lukten är ju helt underbar om man gillar båtar. Sen efter middagen så gick jag bort och kollade in fotbolls träningen som brorsan hade.
Men nu så måste jag gå och sova men ha de bäst så hörs vi i morgon.

Innebandy till fotboll

I går så kollade jag på innebandy match/matcher och prisutdelning till lite över midnatt i den nya idrottshallen. De kanske inte låter direkt seriöst men de är de. De lag som brorsorna va med i hette Johans lag och dom kom 3a men sen så gick vi hem. 
I dag har de varit en hemma dag men efter lunch/middagen så åkte jag och extra pappa och brorsorna till Gnesta. För brorsorna skulle spela fotboll i Hölö laget där och dom mötte Gnesta laget men den matchen slutade 3-3.
Men ha de bäst så hörs vi i morgon.

Invigning av idrottshallen

Här i Hölö så har dom haft en invigning på den nya idrottshallen i dag så jag har varit där och kollat in lägget med familjen.
När jag var där så provade jag att skjuta lyftgevär för andra gången i mitt liv. De är faktiskt jätte kul att skjuta och man blir lite blind om man kollar i siktet för länge haha. Men jag träffade alla 5 skotten på tavlan. Så nu har jag fixar telefon nummer till Hölö Mörkö Skytteförening så man kanske ska va med där vem vet.
Nu snart så ska jag och familjen gå till idrottshallen igen för vi ska kolla på innebandy match och två brorsor är med i.
Men ni får ha de så bra så hörs vi senare ha de bäst.