Snö, snö och ännu mera snö

I morsse när jag kollade ut genom mitt fönster så såg jag knappt huset mitt imott för de var jätttte mycke snö på mitt balkongräcke. Så efter frukosten så var jag tvungen att gå ut på balkongen och ta bort all snö. Efter all skottning så gick jag bort till hölö rinken för och koll på när två par åkte skidor. Så där borta va jag i nångra timmar sen så gick jag hem och spelade lite tvspel (Halo Reach) så de är väll de ungeför de jag har gjort i dag.Men ni får ha de så bra så hörs vi

18 skoldagar kvar

Min prov är slut så denna vecka har jag varit i skolan där har de inte hänt så mycket men en sa har hänt.  Igentligen så ska jag va med på julspels perioden men de vill jag värkligen inte, så jag får vara i bageriet och jobba där inne med tex matte och läsa m.m. 
I går  efter skolan var slut så åkte jag hem men i dag så ska vi åka till oaxens julmarknad (Mörkö).
Men ni får ha de så bra så hörs   

Samma fattning av veckan

Jag har in haft ork till att blogga för att när jag har kommit hem efter prvo dagarna så har jag varit trött, och den här veckan har varit min sista provo vecka som målare. Så poå måndag så börjar jag skolan igen men som tur är så är de max 5 vecker kvar till jullovet :D  Men i helgen så kommer jag att vara hemma.
Men ni får ha de så bra så hörs vi.