Veckans upptatering

Efter skolan i tisdags så åkte jag och min extra mamma till nyköping för att se på en föreläsning av Lisbeth pipping (kärlek & stålull). Den föreläsningen började klockan 18:00 och slutade 21:00 men de var en kvarts puse, de var kännt med en puse.

I går torsdag så var de en halloweenfest i skolan men jag är ju med i festrådet så de var ingen vanlig skoldag för mig. Skoldagen började med att jag skulle hjälpa till i köket för att förberätta maten inför skolfesten. Men sen vid 14 tiden så åkte jag och mina huvudlärare till min provo plats som jag kommer prova i efter höstlovet jag kommer prova som målare, jag längtar jätte mycket till 2 veckors prov. Men efter jag kom tillbaka till skolan så då böt jag om till en galen häxa och gjorde de sista klart till middagen. Men sen så hjälpte jag till i barserveringen och serverade 3 olika alkoholfria drickar, de var kul

Äntligen fredag och de är höstlov nästa vecka men jag har ändå lite att göra nästa vecka. Men i helgen så kommer jag att bara vara hemma för en gång skulle.
Men hare så bra så hörs vi

Nästa Klenavägen

I dag har jag gjort en liten dagsutflykt till klenavägen, de var trevligt och hälsa på dom. Efter fikat så hjälpte jag dom att klippa klorna på katten men tiden gick jätte fort förbi.
Sen så åkte jag tillbaka till marsvägen så då hjälpte jag Linas pappa i racing bussen. Men nu så väntar vi bara på att gästerna ska komma men ni får ha de så bra så hörs vi.

Senaste nytt

I onsdags efter skolan så var jag i globben och såg Mamma Mia som är en musikal. Jag kom hem efter midnatt. Det va jätte trevligt och roligt att få följa med till globben. 

I morse när jag vaknade så snöade det ute, det kändes som att det var första april för de brukar ju inte snöa i oktober. När jag väntade på bussen så kom de en personbil och sa att bussen som vi väntade på ligger just nu i diket. Så då gick jag ner till station och tog bussen där, väl på bussen så ser jag en annan buss som har stannat vid vägen med varningslamporna på.

Efter skolan så åkte jag till Haninge för jag skulle möta Lina där så vi åt på Subway och sen fikade på ett café. Sen så åkte vi till marsvägen, men nu så har Lina fått försig och platta mitt hår.
Men ni får ha en trevlig kväll så hörs vi.