Kråkracet i helgen

Skolveckan har inte hänt så mycket men jag och min extra mamma har varit på ett utväkligssamtal. Men morgon är de äntligen fredag men de är inte vilken fredag som hälst, jag ska hänga med på Kråkracet som 
segelfartg är med på. De är 11 segelfartg som är med och racar men jag och nångra till ska va på däck vi ska fixa seglen, tappar m.m. Men innan jag ska åka med på racet så ska jag först gå i skolan. Men i helgen så kommer jag inte att kunna blogga för jag kommmer inte ha tillgång till data. Men ni får ha de så bra så hörs vi och trevlig helg.

Helgen <3

I fredags så gick klockan lite väl fort så jag glömmde bort och blogga innan jag gick och la mig. Men i lördags så hade jag inte till gång till data  och i går kväll så kom jag hem ganska sent så jag orkade inte blogga. För jag var jätte trött och ville bara sova när jag kom hem. 
Men i dag har jag varit i skolan och i eftermidags så skulle jag gyma i skolan. De gick jätte bra men nu så ska jag dra ska sart gyma lite med brorsan. Men hare så bra så hörs vi.

Torsdag

I dag fick jag gå lite tidare ifrån skolan för jag skulle till tandläkaren, besöket där gick väldigt bra.  Men efter jag kom hem så packade jag väskan för i helgen så ska jag till kattis. Men efter jag hade gjort de så sa brorsan ska vi träna lite så de gjorde vi. Men nu så ska jag dra men hare så bra så hörs vi