Ur och Penn

I veckan när jag satt och åkte buss så kom jag på att jag ville förnya mina örhängen i mina öron. Jag har ganska mycke hål i mina öron i mitt högra öra så har jag 5 hål och i de vänstra så har jag 2 hål och en piercing. Så jag måste verkligen ta mig akt att åka till Ur och Penn. För dom har dom örhängen som jag vill ha.... Jag vill ha 2 par skruv örhängen, 1 par dragskede örhänge och 1 par döskalle örhängen. Och nån gång så ska jag åka och köpa ett nytt piercing smycke också men de är en annan dag de. Ha de så bra så hörs vi senare

 

Väntan på Majbrasan

I dag så gjorde vi en dagsutflykt till ett gymnast/folkhögskola en bra bit utanför Trosa, men vi gjorde ett snabbt besök på en bensinmack i Vagnhärad först. Men just nu så är man hemma och väntar på att klockan ska bli 20:00 för då  tenns Majbrasan. Men hare så bra så hörs vi.

Mats Öhman

Jag läste för ett tag se i en biltidning som heter Street & strip magazine. Och då hittade jag en artikel om Mats Öhman som jag ville skriva om. Den ända tanke som jag fick när jag läste artikeln var. Undra varför han ville fortsätta efter en son krasch som livet stång på spel på ? Eller så lever han bara för rally.

Mats Öhman kör i toppen i Rallycross division 1. I slutet av nittiotalet så var han med om en krasch och bröt ryggen under en VM tävling. Mats är i högsta grad rörelsehindrad och han förutom en lam underkropp bland annat nedsatt rörlighet och styrka i sina båda armar vilket gör hans prestation ännu större. Och han visar att man med en stor hög av jävlaranamma fortfarande kan leva livet, vinna tävlingar, ta banrekord trots att kroppen inte riktigt fungerar. Mats fick priset med nomineringen 2011 i idrottsgalena ”För sin vilja och envishet, för sin vilja att hitta lösningar, som inneburit att han trots sitt handikapp kunna tävla mot, och besegra de allra främsta i sin sport”