Bajs trött

Hejsan hoppsan alla glada
I dag var de en ny dag på praktiken och i dag var de bara jag och A som jobbade på hunddagiset. Och i dag hade vi 13 hundar igen. Mitt föra rekord att gå ut och gå med hundar var 4 hundar men mitt nya är 7 hundar samtidigt. De var en utmaning och spände men de var också jätte kul. Men dagens promenad var ner till en sjö och badade alla hundar. Men de har också varit 2 mini slagsmål med hundar i mellan men inga blev skadade. På väg hem så blev jag ass trött så jag somnade nästan i bilen kännes de som.

När jag kom hem så fyllde en extra bror år och sen så var de också ett möte ikväll också så jag hoppade skytteträningen ikväll. För jag orkade inte och plus att jag är ass trött och har varit de halva dagen. Hare så bra så hörs vi.

Teori lekton 1

Hejsan hoppsan alla glada
Som jag sa i mitt föra inlägg så sa jag att jag och min extra bror skulle till Trosa. Varje tisdags kväll mellan 19:00 till 21:00 i några veckor framåt så kommer vi sitta på skolbänken. Och plugga Teori för att i framtiden att kunna ta körkort. Läran var bra som tur så var han inte så seriös hela tiden han kunde skoja och de var känt. Men vi fick några böcker och material som vi ska läsa hemma.
Men hare så bra så hörs vi

Bengaler katter

I dag så började de en ny hund på hunddagis och när vi skulle hämta den hunden. Så fanns de 2 katter hemma hos den hunden. Och tydligen så är dom där 2 Bengaler katterna bästa vän med den hunden som vi hämtade. Så katterna kom fram och ville bli klappade. Faaaan vilken häftig päls dom hade såg ut som leopard mönstrade katter och hur len päsa som helst. De kändes som att man kunde va där hela dagen och bara klappa och gosa med dom där 2 Bengaler katterna.
Men de kunde man tyvärr inte göra :/