Nu smäller det snart

Hejsan hoppsan alla glada
I dag är de de absolut sista dagen av 2011 om några timmar är de dags att ringa in det nya året. Så jag antar att verken jag eller ni har någon lust att sitta framför datorskärmen. Just nu så är jag och Hugo i Haninge (Vändelsö) och fira nyår med min extra familj hos deras kompisar.
Jag tycker värkligen synd om alla djur/människor som är rädda för smällare. Men en sak som är skönt är att Hugo bryr sig inte om smällarna som smälls utanför fönstret eller om vi går på en promenad. På tal om promenad så måste jag gå en liten sväng med Hugo nu. Men ha en trevlig kväll/natt så görs vi. Gott nytt år på er om vi inte hörs senare. Önskar jag och Hugo.

Vasa 1628

Hejsan hoppsan alla glada
I går så lämnade jag Hugo på hundpensionatet medans jag åkte upp till Älvsjö vid 12 och möte D. Vi åkte därifrån till Vasa museet på djurgården de var 100 år sen jag var där sitt och D hade aldrig var på Vasa museet förut. Och jag kommer inte ihåg att de såg ut så fint och många trä krumelurer på skeppet, och vilket jobb och tid dom måste ha lackt ner på skeppet. Sen så åt vi lunch vid centralen och där ifrån så åkte vi hem och när jag kom hem så hämtade jag upp Hugo.
Nu så ska ut med hundarna men ha de så bra så hörs vi.Galet mycke knas

Hejsan hoppsan alla glada
Fan va de blåste ute i natt snacka om storm i Skarpnäck haha eller hela Sverige var faktiskt i stork. Men i morse så väckte mormor mig och frågade om jag ville hänga på upp till Norrtälje och kolla till deras hus som ligger ganska nära Kapelkär och Norrtälje vilken. Så efter frukosten så åkte vi (jag, mormor, Lelle och hundarna) lagom och bra med soluppgången haha. Men huset såg bra ut och de var inte så mycken som hade hänt där men strömavbrott som pågick ifrån klockan 04:17 i morse, hoppas verkligen att dom har fått elen tillbaka nu.
Men sen så blev de galet mycken knas så vi fick åka tillbaka till Skarpnäck men sen så åkte vi alla hem. Men hare så bra så hörs vi.