Nästa Thailand

Som alla vet så kommer vi åka idag (lördag) så flyger vi till Thailand och vårt hotell ligger i Khao lak vid stranden. I Thailand just nu så är de deras högsommar så värmen ligger mellan 25-35 grader och havet är 25 grader. Tidskillnaden är 6 timmar framåt i jämförelsevis med Sverige. Och när vi är i Thailand så kommer jag även fylla år.

Jag tar inte med mig min bärbara data och internet till Thailand. Men även om jag inte har med mig min bärbara data och internet så kommer jag inte göra en blogg paus. För om jag har möjlighet/chansen till att blogga så kommer jag givit vis att göra de.
Ha de så bra så hörs vi

Min lilla samling

Jag gillar energidricka men jag dricker de inte så ofta bara i bland. Men då brukar jag försöker dricka olika sorter bara för att min lilla samling ska bli större. Men mina 2 favoriter än så länge är red bull och gröna monster. Just nu så har jag bara 16 styckena men de kommer fler XD
Samlar ni på nått i så fall på vad ?

Nu är de sportlov ^^

Så vad har man gjort i dag då? Jag har haft lite svårt och konsertera mig i dag i skolan på de jag skulle göra. För jag tänker alldeles för mycket på Thailand resan och allt runt de också.
Men när jag kom hem så åkte jag och min extra mamma till Nyköping och lämnade av en person :( Men på hem resan så stannade vi till vid coop och där köpte jag batterier till min mp3 som jag ska ha med mig till Thailand. Ne nu så ska jag dra och packa ner de allra sista i min ryggsäck. Men hare så bra så hörs vi senare i kväll.