imogon kl 20:00 tv4

I fredags så såg jag reklam på tv4 att Bygglov skulle börja och de börjar imorgon klockan 20:00 på tv4. Jag måste se alla avsnitt i serien om tven är upptagen så kollar jag på tv4play webbtve ^^ Nej jag är inte beroende av Bygglov, Host hahaha.
Men ni får ha de så bra så hörs vi

Säng dag i Norrtälje

När vi åkte i morse ifrån Skarpnäck så svängde vi förbi Västertorp och hämtade morbror för han skulle ochså följa med upp till Norrtälje.
Men när jag kom fram till mormors och Lelles hus så gick jag sov och vilade mig typ nästan hela dagen i sängen. Och jag fröss så mycket att jag fick 4 tänken på mig och jag somnade med kläderna på ochså. Så nu är man genom förskyld med hosta, snuva och lite feber de är inget kul att bli sjuk. Men nu så ska jag gå och lägga mig igen fast läsa lite skvaller tidning. Men hare så bra så hörs vi imorgon.

God morgon

God morgon alla morgon människor. Jag vet att klockan är tidigt på morgon igentligen så behöver jag sova. Men de är lite svårt att sova för man måste gå upp ett par gånger och snytta sig. De är inget kul att va genomförskyld  med snuva och hosta. Nee jag tror inte att jag kan somna om nu så jag ska gå upp och äta lite  frukost. Men hur är de med er?  Vi hörs lite senare i dag men hare så bra så hörs vi