Tub + 50 Knopp

Hejsan hoppsan alla glada
Idag (Onsdag) så hade vi strand bad dag så vi var på P10 badet i Strängnäs. Och under dagen så kom de en gubbe med en stor motorbåt med 200 hästkrafter och 57 hästkrafter som är trimmat, så sammanlagt så har motorn 257 hästkrafter.
Så då frågade jag han om jag fick köra motorbåten och för några år sen så körde jag 20 knopp (40km/h) som var mitt rekord med en motorbåten som jag körde på Muskö. Då sa han självklart så ska du prova slå ditt gamma rekord. Riktig undantagfall att bara du får köra och igen annan på motorlägret får köra och inte ledare heller som har jobbat här i 15 år typ.
Men innan jag fick köra en sväng med motorbåten så skulle vi alla på motorlägret köra tub efter motorbåten. Men jag åkte typ 5 gånger men man fick ont i rumpan och i svanskotan men de var jätte kul att åka tub. Men en gången så hände de att jag flög av tuben men de var inte bara jag som flög av de var många som gjorde de. Vi ville ha jätte mycken fart och de fick vi så vid 20 knop (40 km/h) då flög vi av men inga blev skadade men jag tappad ett örhänge.
Sen fick jag, gubben och en ledare åkte ut med motorbåten och jag fick styra, och jag tog mitt person rekord i knopp jag kom upp i 50 knopp (100 km/h) De kännes riktigt bra att ta rekord och samtidigt en myccccke härlig fart känsla i kroppen snacka om 7 himlen på vattnet hehe.
Så de är de jag/vi har gjort i dag men imorgon kommer nya äventyr men hare så bra så hörs vi imorgonGlömmde kamera sladden hemma

Jag tog med mig min kamera och kamera laddare men man glömde en sak. Sladden som gör att man kan föra över bilder ifrån kameran till datorn och till bloggen. Jag som var suggen på att ladda upp lite dagens bilder nu på bloggen. Men de får vänta tills jag kommer hem. Då kommer de lite bilder här och där i kategori motorläget 2011 ;) 
Men hare så bra så hörs vi

01:09

Tjena alla natt ugglor hehe
I morse (Tisdags) så skulle vi gå upp vid 8 för vi skulle göra oss i ordning och packa väskan. För vi skulle till Eskilstuna motor klubb och köra Folkracing i en Volvo. De var skit roligt och man fick en rejäl stor sladd i slutet. Och sen så fick man köra lite 4-hjulig 150 i en kon banna. Så vi åt pyttipanna till lunchen vid bannan.
Efter de så åkte vi till P10 och badade va där ett bra tagg och sen så åt vi middag vid stranden tills en ledares kompis kom som har en Porsche årsmodell 2006. Som slump mesiga fick följa med på en liten tur. Och jag var en av dom som fick åka med i den Porsche. De var mycken härlig känsla och en skön motorljud och vilket drag att komma upp i 100 km/h på 0-5 sekunder de säger väll ganska mycken ?
Så de är väll de som jag/vi har gjort i dag men imorgon kommer nya äventyr som vi ska göra i värmen. Men hare så bra så hörs vi imorgon