21:49

Hejsan hoppsan alla glada
I dag så har man varit ute på praktiken men tyvärr så är de min sista praktik dag imorgon. De känns tråkigt men jag ska komma tillbaka till samma hunddagis när skolan börjar igen i höst. Och jag är välkommen att komma och hälsa på i sommar om jag har tid vi säga tihihi.
Efter praktiken så skulle jag träffa D men de blev inte så så jag och extra systern åkte och seglade istället, men jag ska träffa D på måndag istället.
Men hare så bra så hörs vi

Tokio Hotell tårta

Hejsan hoppsan alla glada
Jag glömde bort en sak som hände i Torsdags. En extra syster fyllde år och hon är bokstavligen galen i gruppen Tokio Hotell. Hon fick ingen vanlig födelsedags tårta hon fick en prinsess tårta med Bill Kaulitz på. Bill är sångaren i Tokio Hotell. Men ha de så bra så hörs vi

Månda hela dan

Hejsan hoppsan alla glada
I morse innan jag började skolan så funderade jag på att fixa Acess kort för SL i sommar. Men de gick inte för jag hade glömt ett litet papper så jag ska gå tillbaka och fixa Acess kort senare. Men i dag i skolan så gjorde vi ingen speciellt. Men en positiv sak är att vi hoppade musik kören i skolan i dag för att vi skulle kolla på en film (Bakom din dörr) Så de är väll typ de jag har gjort i dag.
Men hare så bra så hörs vi.