Gott Nytt År :D

Jag vaknade vid åtta å då gjorde jag mig i ordning och packa de sista. Sen drog jag å Hugo till Huddinge vid 12 och nu firar jag nyår med Kattis å hennes kille ^^ Gott nytt år ha en fortsatt trevlig kväll/natt så hörs vi imorgon.

30/12-12

Ja du va har man gjort idag då? Jag har varit på en lång promenad med Hugo på ungefär 1 timme men de var 2+ så de har smällt undan ganske mycke ^^ Förutom de så har jag inte gjort så speciellt mycken förutom att jag har packat en väska för nyår... För imorgon så drar jag å Hugo till Huddinge ska till Kattis och hennes kille å fira de nya året spännande spännande. Nu kanske du tänker är Hugo rädd för smällare? Faktiskt inte än så länge, han gillar å kolla ut å se när de lyser till åå säger wooow. Men hare så bra så hörs vi.

Frukost 11:28

I skrivande stund så sitter jag i köket å äter frukost och funderar på va man kan hitta på idag att göra. Idag har jag absolut inget att hitta så man får ta dagen som den kommer. Men jag funderar på att gå till återvinningen å slänga liter saker som ligger å väntar ute på ballongen som ska slängas. Förutom de så vet jag inte va jag ska göra men en sak vet jag att de kommer bli min första hemmadag  i port 29 ensam. Men hare så bra så görs vi.