Översvämning i Tungelsta

Imorse så väckte min extra mamma för vi skulle till stallet, då var man riktigt död. Efter jag hade gjort mig i ordning så började vi gå men jag kom bara halv vägst för de var så mycke översvämning så bävrarna kunde simma över vägen, kan du se vägen ? Sen åkte jag å Hugo till Älvsjö och mötte upp Mormor å Lisa vi åkte tillsammans till Skarpnäck. Snabbt äta lite mat sen åkte jag å Mormor till Farsta C och köpte lite grejor. Men nu säger jag god natt e dö trött efter natten i Kista men kul va de. Hare så bra så hörs vi.

Kista säsongen börjar

Kom nyss hem med brorsan för vi och en snubbe från Haninge. Dom har jobbad medans jag hjälpte till att sanda Kista. De var riktigt kul de kan jag göra lätt om, om de kommer fler gånger dvs ^^ Tack å god natt ska upp igen om några timmar.

Nästa hållplats Kista…

Imorse så fick jag besök vid 9:30 av 2 st som ville ta en fika och snacka lite med mig i lägenheten. Efter dom drog så gjorde jag mig i ordning och packa de sista. För jag å Hugo åkte till Tungelsta och kommer va kvar här tills imorgon sen vidare ska vi ^^ Men om ett tag så hänger jag med killarna upp till Kista och lämnar Hugo kvar i Tungelsta. Hare så bra så hörs vi.