Höstlov för vissa

Efter jobbet stressa hem för att va hemma vid 17:00 tiden men jag han de jag skulle göra. Så idag reser dom flesta bort och vissa ända ner till Tyskland, men själv åker jag imorgon och kommer hem på söndag ska va hos mormor. Va nyligen ute med alla hundar på en lite sväng. Men nu blir de stallet med D (?) sen sova… Men hare så bra så hörs vi.

Piss väder + Sl knas

Idag så hoppade jag på tåget straxt innan 16:00 tiden från Östertälje. Då fick man veta att en olyckshändelse hade hänt mellan Flemingsberg och Älvsjö där var de ersättnings bussar. Men i rusnings trafik så var de lätt överbelastade bussar. Så då valde jag bort ersättnings bussen till buss 865 mot Haninge terminalen. Väll framme i handen skulle jag ta tåget mot Vh och givetvis var tåget där försenat 10 min missade precis bussen mot Tungelsta. Väntade i Vh på tåget mått Nynäs som också var försenad i så där 8 min. Så sammanlagt tog resan straxt över 2 timmar, de var som inte SL ville att jag å Hugo skulle komma hem ?

Sällskap till Odenplan

Idag så väckte Hugo mig vi halv 9 så då var de bara att gå upp och gå en sväng med han och sen göra mig i ordning. För efter frukosten så hade jag å P.h en liten filmmaraton med 2-3 filmer för sen så åkte jag hem. Men jag fick sällskap till Odenplan av P.h medans jag å Hugo fortsatte me buss 53an.  Men när jag kom till Västerhaninge så ringde brorsan så jag fick lift sista biten hem ^^ Men hare så bra så hörs vi.