Trevlig valborg

Idag är de tisdag men de känns som onsdag för imorgon är de ju en röddag då är ju hundagiset stängd. De har varit en vanlig dag ute på jobbet men de har varit pajas väder ifrån sol/värme till reng och haggel haha april väder? Efter jobbet så åkte jag och Hugo till Skarpnäck för vi skulle fira 1a maj där, men innan jag åkte till Skarpnäck så träffade jag Kattis och hennes kille i Huddinge C en snabbis ^^ Snacka om att de var länge sen man såg dom. För en stund sen så kom vi in efter att ha kollat majbrassan och sjukt snygga fyverkerier kom nyss upp från badkaret. Men nu tack å god natt.

Thailand i 3 veckor ?

Hejsan hoppsan alla glada :)
Min extra familj har bokat en resa till Thailand i december. Jag kanske hänger med de beror på om de finns plats kvar på samma plan ner till Thailand och samma plan upp till Sverige igen. Så jag vill inte ta ut något i förstått men om jag hänger på så ska vi luffa runt i 3 veckor de blir spännande ^^
Fortsättning följer...
 
 

Eskilstuna blev Lindesberg

Vi lämnade hundarna (Hugo, Pepsi, Togge å Polly) hos pudel uppfödaren. Sen skulle vi åka till Eskilstuna zoo men där öppnade dom som först den 4 maj. Istället så gick vi omkring i affärer i några timmar och vi åt lunch på Max. Sen fick vi för oss att åka fram å tillbaka till Lindesberg å kolla in lägget sommarstugan, trevligt trevligt ^^ Sen vid 17-tiden så hämtade vi hundarna som e jätte finna. Sen fick jag lift till Södertälje så de var min dag de.