Lisa här

I går eftermiddag så ringde Lisa mig och frågade om hon fixa sova hos mig igår kväll till idag. Jag tänke en stund men sen så smsade jag tillbaka för då satt hon på lektion. Jag skrev på smset (Jag ska bara äta lilte lunch sen gå/åker jag ner till Södertälje C å möter dig. när är du där?) Sen så gick vi en promenad hem jag hoppade in i durschen medans Lisa kollade på tv sen så gick vi ner till Tempa mataffären för att köpa lite gott. Hem sen innan regnet kom satt vi å kollade på OiF sen fångarna på fortet åt lite salade bladat med kyckligkorv ^^  Men just nu har vi precis ätit frukost så nu kollar vi på film. 

Tungelsta å hem

Igår efter jobbet så åker jag och Hugo till Tungelsta för min extra mamma behövde hjälp med hästarna. Nu har dom flyttats till ett nytt stall de var fint och jätte roligt å träffa hästarna igen. Vi promenerade med hästarna genom skogen men då trappade hästen Eddie mig på foten hade ett hälft ton på foten. Men jag bröt inget men jag ont i tårna mest stor tån. Men jag kom hem innan jag å grannen skulle åka å handla mat å laga mat.

Hunddagiset till Tungelsta

Hejsan hoppsan alla glada
Igår var jag så skot trött som bara 4 timmar och sen var de fult ös medvetslös ^^ Sen var jag på ett hunddagis möte och sen ett hemma möte. Men idag har jag varit på hunddagiset igen var lite lugnare. Men nu sitter jag på tåget med Hugo som är skit trött vi ska till Tungelsta hjälpa min extra mamma med hennes hästar.