Gott nytt år

Idag efter jag hade gjort mig i ordning så gick jag å Hugo ner till Södertälje C för att åka till Huddinge. Vi gjorde lite ärenden i centrum innan vi kom hem till Kattis för jag firade nyår där ^^ Men dom hade fixat en kattungen som är runt 3 månader gammal som heter Gosan. Hon är skit sött men hon väger bara typ nu 1,3 kilo men de gick jätte bara med Gosan och Hugo och de är jag/vi glada för. Nu ska vi ut å fira raketer å njuta av denna kväll hare så bra så hörs vi. Gott nytt år önskar jag å Hugo 

Zoo i typ 5 timmar

Igår tog jag de riktigt lugnt hemma en riktigt hemma dag och gjorde typ inget speciellt. Men i dag började dagen lugnt å skönt sen gick jag och Hugo ner till Södertälje zoo. Så där köpte jag lite saker till nyårsnatten men där jag hjälpte till typ 5 timmar ^^ köpte 375 plastpåsar men ochså fixade 300kr små pengar (20, 10, 5, och 1kr) till zoo affären. Efter de åkte jag hem å packade väskan och så för imorgon drar jag å Hugo till Huddinge och fira nyår. 

6 Dec

I morse efter frukosten så åkte vi taxi till min extra mammas kusins hotell å hälsade på där här i norra Bangkok. Sen gick vi alla + Kusinen tog ett tåg som gick ovanför väggarna å de heter Skytranin. Vi hoppade av å gick in på Siam Paragon en snabbis innan vi gick in på MBK. På väg hem åkte vi hem med Skytranin men Kusinen åkte inte med oss för han skulle träffa ett annat gäng åt på stamis restaurangen som ligger rätt nära oss. Men i kväll ska vi packa våra väskor för imorgon bitti åker vi vidare direkt efter frukosten.