Från Vaxholm å hem

Imorse efter jag hade gjort mig i ordning så åkte jag å Hugo hem ifrån Vaxholm. Därför jag stack tidigt va för att min extra mamma skulle svänga förbi mig å hämta sina varor som jag hade köpt i Tax free i onsdags. Nu blir de 4 lugna dagar hemma innan jag sticker igen ^^

3 rätters middag

Idag började dagen lugnt å skönt men sen fick vi lunch gäst en tjejkompis till P.H. Sen efter lunchen så kollade vi på några filmer tills vi gick över till P.Hs föräldrar för dom bjöd mig å P.H på en tre rätters middag på Vaxholms hotell ^^ De var super god mat, trevlig sällskap å gått att dricka, de kan ju inte bli bättre dag. Men nu måste jag verkligen gå å sova för imorgon måste jag hem relativt tidigt.

Nästa stop Vaxholm

Imorse så sov jag ut riktigt ordentligt efter jag hade vaknat, så gick jag å Hugo en lång promenad plus Kaxberga. Hem göra sig i ordning och packa väskan för att åka till P.H till Vaxholm ^^ Men just nu e de galet varmt en av de varmaste nätterna på året känns de som iallafall. Men nu måste jag börja göra mig för natten men hare så bra så hörs vi imorgon.