Tungelsta - hamn - Norrtälje

Igår eftermiddag så åkte jag å Hugo till Tungelsta för jag skulle klippa klor och hjälpa till med min extra mammas häst. Så igår var jag med hästarna mellan 19-23 när vi kom hem sen hoppade jag ner i ett varmt badkar. Men i morse så gick jag en ordentlig sovmorgon tills min mobil ringde vid 10-tiden. Men nu är jag på väg till Södertälje hamn å möta upp Lisa där, sen åker vi till Norrtälje ska va där i helgen ^^ hare så bra i värmen så hörs vi sen.

Jag blir tokig snart

De har varit rätt mycke dom senaste 2 veckorna att göra. De innebär ochså sömnbrist sovit ca 6 timmar per natt dom här 2 veckorna. Men nu när de har lugnat ner sig lite så dom senaste dagarna så har smärtan kommit tillbaka i nacke. Så nu håller smärtan mig vaken på nätterna. Men värktabletterna hjälper bara 2-3 timmar sen kommer smärtan tillbaka, jag blir tokig snart när fan får jag sova ?

Förlåt för min dåliga uppdatering

Förlåt för min dåliga uppdatering dom senaste dagarna.
Jag har jobbat på hundagiser som vanligt måndag till idag å där har de inte hänt något spcellt. Men sen efter dagens arbetspass är klart så åker jag hem då är jag sjukt trött vill typ bara gå å lägga mig för natten. Igår kväll så hade jag tvättstuga (18-22) och de skulle va klart att hämta vid 21-tiden. När klockan var ca 20:30 så somnade jag så grannen ringde typ 4 gånger till mig och de var snudd på att hon skulle ringa på dörren. Men jag vaknade ut med Hugo samma veva som jag ¨hämtade tvättensen upp i lägenheten å somnade nästan direkt.