Firade katten

Jag är medveten om att jag inte har bloggat på hela helgen men de har varit fullt upp ^^ Jag var hos Kattis och Hugo va hos grannen i hela Helga. I fredags så firade vi Kattis som fyllde år i onsdag, vi var hemma hos henne å firade och spelade ett spel hade de riktigt roligt. Men jag å hennes kille gick en natt promenad mot Stuvsta sen hem och somnade kanske vid 03-tiden. Men igår var de en riktigt lugn dag gjorde inte så mycket nån film kollade vi på tills natten kom. Då  gick vi ut på balkongen  och kollade igenom teleskop som hon hade fått i present. Men idag åkte jag hem ganska tidigt för att jag skulle hämta Hugo hos grannen vid 14-tiden ^^ Saknaden var enrom i helgen efter Hugo. Men i kväll kommer jag försöka somna tidigare än kl 03-tiden för jag ska jobbar imorgon. Hare så bra så hörs vi.

Saknar radan Hugo

Idag fick jag en lite sovmorgon innan jag skulle gå upp jag å Hugo gick en lång promenad innan frukosten. Sen åkte jag å grannen till mataffären för jag skulle handla lite mat sen slängde in maten. Direkt efter de så åkte jag och Hugo till Tungelsta tanken var att hjälpa till me hästarna men så blev de inte va där i några timmar. Innan jag fick lite hem men nu måste jag packa en väska till Hugo å en till mig. För Hugo ska va hos grannen i helgen och jag ska till Huddinge å träffa Katten. Men hare så bra så hörs vi

Tisdag

Igår efter jobbet så åkte jag å Hugo å möte upp min extra mamma för att hjälpa henne med hästarna.  Men idag var jag å Hugo på hunddagiset men nu har jag tvättstuga.