Va är oddsen liksom ???

Hejsan hoppsan alla glada
Idag var jag på hunddagiset igen och efter jobbet ska jag åka snabbit upp till Beckholmen å måla Constantia. Vi åker och hämtar och lämnat våra hunddagis hundar men väl i Järna så hände de en sak som vi blev 20min försenad sen i Nykvarn blev vi 20min försenad igen pga andra orsaker. Så man började känna sig streead över klockan som tickar och tickar. Efter jag hade slutat jobbe så hoppade jag och Hugo på tåget i Ösertälje vid Älvsjö sa högtalarna: vi kommer köra långsamme + stopp signaler hela vägen till Stockholm C pga Tåg köer. GAAA absolut inte stressat alls tick, tack, tick, tack klocka går fort. När jag kom äntligen fram till Skansen då tänke jag gå in i en liten mataffär/tobaksaffär och köpa en macka och en läsk. När jag skulle betala med bankomat kortet så fanns inte kortet i plånboken för bankomatkortet låg ju hemma vid tv. Kom till Beckis ca 18:30 igår häl på att måla i typ2 timmar innan jag fick lift hem av en som Bode i Gnesta. 

Hur ser mitt liv ut just nu ?

Hur ser mitt liv ut just nu ? Hum lätt sakt fullt ös medvetslös med tidspress.

Torsdags - Handlig + lagga mat med grannen, Fixa arbetskläder
Fredags - Över dan i Huddinge med grillning mm i trehörningen
Lördags - Storstäda lägenheten, Påsk mat kl 16-tiden hos grannen 
Söndags - Heldag i Beckholmen i dockan 10-17
Igår - Heldag igen på Beckholmen i dockan 10-17, Tungelsta, stallet 
Idag - Hunddagis + Tvättstuga 18-22
Imorgon - Huddagis + Beckholmen på kvällen 17-21?
På torsdag - Handlige + lagga mat med grannen 
Helgen - Constantia på riggning i Huvudstad 
På Månddag - Huddagis + Möte på kvällen i Huvudsta 

Så de kanske inte är så konstigt att jag inte hinner med bloggen på samma sätt nu som jag brukar. Men i mellan allt de om dagarna så sitter jag mycket i telifon och fixar å trianglar försöker få så mycket gjort på ett dygn som möjligt. Men på rogga på de så sover jag inte så mycket just nu max 5 timmar varje kväll men på kvällarna så åker jag hem till Södertälje sover och packar om väskan. Men nu har ni fått en lite bättre inblick i hur mitt fullspäckade liv är just nu men Hugo är med överallt ^^ 

Glad påsk på er

Hejsan hoppsan alla glada
Jag är medveten om att jag är inte så duktig på just nu att uppdatera min blogg de har varit ganska mycket just nu och jag har tappat inspirationen lite för att blogga just, hoppas att inspirationen kommer tillbaka ^^ 
Men i alla fall så har denna vecka har i te hänt så speciellt mycket har varit på hunddagiset, tvättat kläder och zoo affären. Igår var jag i Huddinge över dan och gillade korv med bröd och hade de super trevligt vid trehörningen sen på kvällen så åkte jag hem. 
Men idag så tog jag en härlig sovmorgon de behövdes sen göra mig i ordning och ut med Hugo. Väll hemma sen tog jag en storstädning hemma de behövdes men nu väntar jag bara på att golvet ska torka för jag ska diska och lägga in min rena tvätt i bryron . Vid 4-tiden ska jag till grannen och äta påsk lunch/middag kommer bli trevlig hare så bra så hörs vi.