Huddinge över dagen 11:30-18

Hejsan hoppsan alla glada
Idag gick jag och Hugo en promenad ner till Södertälje Centrum där hoppade vi på tåget vi skulle till Huddinge skulle träffa pappa över dan. Sen vid 15-tiden kom Lisa till han ochså så vi umgicks ett tag innan jag å Hugo åkte hem vi lämnade Huddinge vid 18-tiden kom hem en bra tid kändes de som ^^ I helgen blir en lung dag hemma kan ju ochså va bra iblandar inget planerat ska färga håret och ska även hålla på med summor angående kläd kollektionen  till Constantia. Hare så bra så hörs vi.

Fix å Trix hemma

Idag har jag varit riktig duktig klapp på axeln. Jag har handlat mat + matlådor med grannen, städat, dammat, diskat x 2. Långpromenad med Hugo lite mer en 1timme plus svängde förbi dagiset så han gick springa av sig i max 15min tills han inte orkad springa mera då gick vi hem slutade dagen med n efterlängtad dusch ^^ Nu ska jag bara ta de lugnt framför tv.

Tidig Torsdag

Hejsan hoppsan alla glada
Då var de torsdag igen men just nu har jag lite bråttom för för jag ska diska och ut med Hugo en sväng. För jag å grannen ska åka lite tidigare till mataffären och sen hem snabbt å lagga mat ^^ i helgen ska jg mest ta de lungt men jag åkter till Huddinge imorgon å träffa pappa de var länge sen som jag träffade han men även länge sen som jag var i Huddinge. Nee nu måste jag sätta fart hare så bra så hörs vi