27/12 farfar & C

Hejsan hoppsan alla glada
Imorse så gjorde jag mig i ordningen sen vid lunch så gick jag å Hugo en långpromenad på ca 40min till farfar och C. För jag, Lisa, pappa och Hugo va där och åt vår sista julbord de var trevligt och gott. Sen satt vi i finrummet och fikade och pratade lite skit. Jag kom hem för ett litet tag sen nu väntar jag bara på att SOS sällskapsresan ska börja på TV4. Men hare så bra så hörs vi.

26/12 hundvakt

Hejsan hoppsan alla glada
Efter vi hade gjort oss i ordning så åkte vi alla hem men jag hade en tid och passa för jag ska va hundvakt åt min granne för hon skulle på ett 75-års jippo. Nu ska jag gå ner gå köpa en pizza till lunch innan jag gå och hämta hunden Kasper. Jag ska va hundvakt till ikväll. Hare så bra så hörs vi.

25/12 Skarpnäck

Hejsan hoppsan alla glada 
Imorse så åkte jag och min extra mamma till stallet där gav vi hästarna lite mat, vatten mm. Sedan fick jag å Hugo lift till Västerhaninge där hoppade vi på tåget för jag å hunden skulle vidare mot Skarpnäck å firade lite nästa julfirande med moma plus morbro och Lisa. Nu ska jag va lite social  och umgås och ha trevligt men hare så bra så hörs vi.