Hunddagis -> Kidnappad

Hejsan hoppas alla glada
Idag så har  jag varit på hunddagis de var rätt lugnt men jag och min arbetskamrat gick tillsammans på hundpromenad. Efter arbetet var slut så åkte vi i lämnade 3 hundar i Nykvarn sen tillbaka till Södertälje lämnade 4 hundar sen hoppade jag å Hugo av. För då hoppade jag på tåget upp till Älvsjö för att möta mamma som skulle va hundvakt medans jag var kidnappad av min tjejkompis å hennes kille Bjrön. 

När vi var vid spärrarna så började Katten och Björn prata i gåtor och koder vi stång där säker 10 min sen gick vi mot Bussen (Skärholmen) så vi hoppade av i Herion City. Under den färden så hade dom en påse som dom häll i max 5 min var under en resa på ca 30 min, så den flög i mellan dom 2 så då bliv jag väldigt nyfiken. Men svaret kom när vi satt oss på en bänk i Heron City de var en jätte god bakelse. Sen åkte vi upp för rulltrappor sen åkte vi ner och sen upp igen till bion för vi kollade på Hundraårigen som försvann igenom fönstret huvudpersonen var Robert Gustavson, jag ska lätt bli 100 år ^^ Sen åkte vi buss till Huddinge för vi gick på en resturang Punken och hade de super trevligt. Sen åkte jag fram å tillbaka till Skarpnäck hämtade Hugo sen åkte jag hem till Södertälje. Men numåste jag sova är skit trött god nattTorsdag

Idag så jag har fått en efterlängtad sovmorgoncspm verkligen behövdes. Sen ut med Hugo, äta frukost, göra mig i ordning för jag å grannen åkte idag till mataffären å handlade mat. Efter de så har jag inte gjort något speciellt har mest tagit de lugnt å laddar för morgondagen med hunddagis och jag ska bli kidnappad av en tjejkompis ochså ^^ 

Kidnappning på fredag

Jag fyller år på söndag då fyller jag 23 år ^^ 
Kattis sa typ via ett sms: Vi ska ses på fredag vi har lite planer för dig. Och du behöva fixa hund vakt men du behöver inte ha nån väska (du behöver inte packa något) med dig bara ett gott humör. Vi ska BARA kidnappa dig under kvällen. 


Okej va läskigt, nervöst, spännade så jag vet fan va dom ska hitta på men de kommer bli skoj vet jag i alla fall ;) Efter hunddagiset på fredag åker jag upp direkt till Älvsjö möta mamma som ska ha Hugo under den tiden + jag ska möta upp Kattis i Älvsjö sen vet fan va som händer. Jag vet inte alls va vi ska, va vi ska göra och vet alltså igen ting va som kommer att ge. Sen på kvällen så drar jag kanske å sover hos mamma å möter upp Hugo. För på lördag måste jag hem å städa  och plocka för på söndag får jag gäster hem till mig.