Fredag hoppa in

Idag har jag varit tvungen att hoppa in å jobba för att ena arbetskamraten var tvungen att vabba sin son. De kändes bra att jobb men ochså lite annorlunda för de var jätte länge sen som jag jobbade på hunddagiset på en fredag, men de gick bra ^^ När jag kom hem så somnade jag en stund för jag var trött men nu ska jag fortsätta kolla på filmen Drive på TV4. Men hare så bra så hörs vi imorgon.

Thaigryta lax och ris

Igår gjorde jag inget speciellt och jag kom inte på något å skriva om så därav hoppade jag bloggen igår. Dagen började lugnt å skönt asen till lunch så åkte jag å grannen till mataffären för att handla lite sen hem å lagade mat. Idag lagade  vi stuvade makaroner, falukorv och brokli men öven lagade vi Thaigryta me lax och ris. Men ikväll så köpte jag 2 färgburkar med hårfärg så nu har jag färgat i murknare brun nyans men de blev lite ljusare nyans vid benan :( Men imorgon ska jag jobba igen på hunddagiset pga att en jobbkompis har feber barn hemma så då får jag hoppa in. Hare så bra så hörs vi. 

Pulsade snö 2-4dm

Idag på jobbet så tog jag alla små hundar (6 st) på en promenad,men igår dag å natten till idag så hade vår promenad stig försvunnit. Men jag såg den ibland å ibland försvann den så ibland var de 1dm och ibland upp mått 4dm snö så då fick alla småhandlare hoppa fram ^^ de var riktigt kul å att se och man gick själv en kul å jobbig promenad. Väll hemma sen så städade jag hemma + diskade men nu ska jag ner till tvättstugan.