Nästa Danmark

Hejsan hoppsan alla glada
I onsdags så va de min sista arbetsdag på hunddagiset innan semestern. Men denna vecka har jag tvättat kläder, stor städat, packat Hugos väska och min väska och lite fix och trix för imorgon bitti drar jag till TC och hoppar på Sj tåg till Göteborg sen vidare till Danmark. Men idag lämnade jag Hugo på Centrallen för att han inte får följa med på min långförd segling så då kommer han va hos mormor där kommer han ha de bäst.  Jag vet inte hur min bloggade kommer bli de  närmaste månaden eftersom jag kommer va ombord på Constantia i ca 29dagar å jobba jag är med från Etapp 4 och hoppar av i Kalmar. Men om vi inte hörs inom en månad så får ni ha de riktigt bra och njut av högsommaren. 


Min packning för 1 månad borta/ombord

Maxad helg i Huddinge

Hejsan hoppsan alla glada
Torsdag -> Först sovmorgon, handla mat sen åkte jag å Hugo till Huddinge å träffade pappa i några timmar sen hem till kattis ska va där tills söndag. 

Fredag -> Då var vi i Huddinge C å va inne i några affärer sen kom Å förbi å hände med oss ett tag innan hon åkte mot Södertälje. På kvällen spelade vi kortspel hela natten/natten. Slutade med att jag å Kattis kille körde bilspel och jag vann innan vi somnade ^^ 

Lördag -> Åkte vi till Trångsund och träffade Kattis (mamma, mormor och morfar,) de var 100år år sen som jag träffade dom var där i många timmar innan vi åkte hem. På kvällen/natten så tog vi de lungt och spelade lite tv-spel.

Idag ->  Tog vi de lungt men vi gick till skogen å skött pistol (Soft Ari gan) de var riktigt kul och de var för länge sen som jag sköt pistol. Väll hemma så började dom stor städa så jag hjälpte till lite innan jag å Hugo åkte hem, men nu ska jag gå å sova har lite somn rist kan man lungt säga. Hare så bra så hörs vi god natt.

Varför uppdatering du inte ?

Jag har varigt hemskt dålig att uppdatering från min sida men har verkligen inte haft någon lust att blogga. Jag lovade mig själv när jag startade denna blogg att jag skulle hålla på så länge jag tyckte att det var kul. Att jag gjorde det för mig och ingen annan. Just nu känns jag att jag har tappat inspirationen helt å har inte så mycket  att skriva om :(  Kommer slänga in lite inlägg då och då för jag vill fortfarande ha kvar bloggen så ser de just just nu i alla fall.