4 dagar bak 3 dagar fram

Hejsan hoppsan alla glada
Denna vecka har varit långa dagar har jobbar som vanligt 3 dagar men väll hemma har jag städat, plockad lite extra mycket och tvättat. Men dagarna har gott fort men även lite segt när jag har kommit hem jag somnar alltid när jag kommer hem från jobb både bra å dåligt men just nu är de inte bra alls å somna när jag har kommit hem. För jag har haft skit svårt å somna när jag ska sova för jag har somnat vid 03-tiden varje natt å upp kl 7 på jobb de är inte så bra när man ska upp å jobba illa illa. 
Men men de är ju fredag imorgon (eller idag för kl är eftermidnatt) denna helg är jag hemma men P.h kommer till mig i helgen de kommer bli kul.  Om de är bra väder imorgon så åkter jag ut till jobbet å rensa bort lite ogräs men om de är tråk väder så kommer jag va hemma och inte åka till jobbet för P.h kommer till mig på eftermiddagen/kväll. Vi får se hur jag gör om jag åker imorgon eller ej. Men vi ska iallafall till jobbet på lördag för då är de öppethus mellan 11-13 då hänger P.h på ditt vi ska grilla korv. Nu ska jag försöka somna för att va utvilad tills imorgon för hoppnings vis hare så bra så görs vi god natt. 

TikTik 01:27

Jag somnade vid 02 inatt vaknade idag kl 10 åt frukost vid 13-tiden sen somnade jag om (glömde ställa alarm) med Hugo i några timmar tills grannen ringd på dörren vid 15:30 å sa vill du ha fika ? Försök å somna nu gäsp -.- 

Min hela semestern 4v till havs

Hejsan hoppsan alla glada
I skrivande stund kom nyss in efter en promenad med Hugo på sista promenaden för idag å funderar på att äta chockad med mjöl k å kolla på Ostindefaran. 
Men en sak jag inte har sak till er bloggläsar vet ej varför om ca 20 dagar så åker jag till Danmark ska jobba på Constantia i 28 dagar  sen vidare mot Rostock + segelfartyg festival sen vidare till Kamlmar där hoppar jag av. Men Hugo kommer inte följa med för han har inget pass eller sprutta så han får bra hos mormor de kommer bli riktigt bra han kommer ha en kompis mormors hund en Labrador. Men hare så bra så hörs vi. 

Så jag är med ifrån Etapp 4 t.o.m Etapp 7