Första mötet med 3 skutor.

Hejsan hoppsan alla glada
Idag var de måndag igen ny vecka nya tag, men idag var jag på hunddagiset och jobbade som vanligt de gick bra och hundarna var rätt lunga fast de var måndag. Sen slutade jag lite tidigare slutade vid 15:30 för jag och Hugo åkte upp till Skeppsholmen för vi skulle på ett möte där kl 17:00 och mötet blev långt slutade straxt efter 20:00 tiden. Efter mötet var slut så gick vi en promenad till Centrallen där åkte alla hem till var å en. Men jag kom hem vid 22-tiden. Men nu ska jag göra mig i ordning för och gå och lägga mig straxt hare så bra så höra vi.

10 men de slutade med 11

Jag skulle bara sova till 10 men de slutade med 11 (sommartid). De känns som man har tappat 1 timme snabbt ut med Hugo äta frukost sen springa till bussen nu påväg upp till Huvudstad. Fortare tid går mer stressad blir man... 

3 blev 4 personer

Hejsan hoppsan alla glada.
Idag vaknade jag igen innan min väckarklocka ringde de är ju alltid lika kul (inte). Men efter jag hade gjort mig i ordningen plus packa de sista i väska så då gick jag och Hugo en lång promenad ner till pendeltåget för jag skulle till Huddinge. För jag möte upp Katten och Björen där sen gick vi en snabbis till Hemköp och handlade lite grejor som vi skulle ha på vår picknick/gillningar för vi gick till tre höningen. Vi hittade ett mysigt ställe de var sol, varmt och knappt någon vind heller så där satt vi på berget och kollade ut på sjö där var de lite fåglar. Sen på kvälls kvisten så grillade vi varmkorv och bröd mumms efter solen hade gått ner så gick vi tillbaka till Huddige för jag och Hugo skulle hem. De var rätt lugnt på tåget men i Södertälje var de ovanligt mycket folk små barn till pensionärer som skulle hem. Men nu måste jag sova är skit trött god natt.