De man inte har i huvudet har man i bena

Idag gick jag upp tidigt redan vid 08:30 för jag och Hugo skulle åka till Huddinge å träffa pappa. Så när jag kom så var de Huddige jazz och blues dag i parken vid centrum var allt ifrån uppträdande på scenen, brandbil, polis, loppis, ponny ridning, politik hus m.m. Men där var vi ett tag innan vi gick hem till han åt lite lunch och kollade på ishockey semifinal Sverige mot Ryssland. Påväg till tåget skulle hem så möte vi på Lisa men hare så bra så hörs vi.

Levt på balkongen idag ^^

Har precis ätit middag varför så sen middag? Är för jag orkade inte äta tidigare för de var så varmt ute jag slarvade till å med med lunchen. Men idag har jag bara taggit de lungt hemma har gått korta promenader med Hugo för de var så varmt å han pallade inte gå långa svängar i dag, förståligt (aa). Ikväll så gick jag en längre sväng och stannade till vid ett stall å hälsade på för min granne ovan för hade sin häst där. De var riktigt kul och mysigt att va vid hästar för de var länge sen jag var vid hästar. När solen gick ner så började jag rensa i rabatten som jag har på balkongen tog bort lite ogräs mm som inte skulle va där. Men nu ska jag gå till hängmattan för Hugo ligger där och myser å väntar lixom på mig haha. Sen ska jag försöka  somna tidigare pga att imorgon ska jag upp tidigt ska till Huddinge över dan. Hare så bra så hörs vi.

16 Dec

Imorse så välte min extra mamma mig å Stefo för vi skulle till Alex och Simon  (2andra extra bröder) hus. För Alex fyllde år idag han blev 15 år gammal. Men idag hyrde vi en taxi som blev privat chaufför i ca 3 timmar när vi åkte typ  Ban Ao Salad å åt lunch i en fiskeby och där såg vi en inom Bydda staty. Sen drog vi vidare till typ Ban Klong men vi trode att Thailand finaste strand låg där men vi hade fel de var en liten by som va en tråkig strand. Sen hem tog de lungt till en sen middag. Jag fotade sol ner gång + plockade snäckor med en hund Zorro. Zorro följde med och hans hundkompisar med mig till husets altan för lite mys å kel.