1:a advent segling

I helgen så har jag varit ute med Constantia medans Hugo fick va hos min grannen som bor under mig för jag tyckte att de bliv lite för kallt för han att följa med. Så jag hoppade på i fredag i Södertälje kanalen på kvällen jag somnade med kläderna på. Men igår så åkte vi vidare mot Oaxeln för där va de julmarknad men vi/jag som är veteraner på Constantia kände henne som jobbade på linfärjan så hon körde skytteltrafik när de var julmarknad mellan 11-16. Så jag följde med inne i styrhytten i säkert 3 timmar å snackade, häll sällskap å räknade passagerarna å bilar. Efter marknaden så körde hon varje halvslag så jag följde med henne till kl blev 22:30 för då gick jag å skutan och la sig. För idag fick jag upp kl 07:00 för jag följde med på 7:30 turen sen tillbaka till skutan gjorde sig i ordning för vi drog vid 9-tiden. Så vi seglade i några timmar men vi skulle va vid Södertälje kanalen vid 14-tiden för då kom hundvakten med Hugo med packning för hon ville se Constantia sen fick jag å Hugo lift till hunddagiset. För de var de öppethus mellan 13-16 så där han man va i nån timme eller två de var supper trevligt och kul att de kom så många människor. Sen hem hoppa in i duschen å bara slappade ne nu ska jag ut med Hugo sen sova 

P.h me killen hos mig

Hejsan hoppsan alla glada
I fredags så kom P.h hem till med hennes kille dom kom på kvällen för dom va hos mig i helgn, så vi åt tog ett glas sen blev de film tajm. Igår blev de soff häng i min säng och kollade på filmer och sen tog vi en låååång promenad (ner till kanalen, runt hela Astra, mot Rona, Hollywood sen hem). Väll hemma sen gjorde vi hemma lagad pizza sen lite mer film. Men idag så åkte dom nyss hem så nu ska jag städa lite sen ner till In & finn plus fika kl 16-tiden. Hare så bra så hörs vi. 

mormor helg + städdag

Hejsan hoppsan alla glada
Denna helg så åkte jag å Hugo upp till Norrtälje träffade (mamma, morbror, mormor, lelle å lisa) de var städddag igåt så vi skulle elda men åjag pallade inte elda så jag va hundvakt istället ^^ å körde en snabbis till Norrtälje C för att göra 2 ärende som gick rätt fort. Men idag efter lunchen åkte vi hem till våra håll så jag åkte till Teckniska där buss 42 mot Katlberg där pendel hem. Men nu ska jag börja göra mig i ordning och gå å lägga mig om en stund. Men hare så bra så hörs vi.