Beckis - Huddinge - Hem

Hejsan hoppsan alla glada
idag drog jag å Hugo på ett möte kl 13-tiden i Beckholmen ang får kvällsaktivetet som ska börja drog där ifån vid 16-tiden. Vidare mot Huddinge för skulle träffa pappa, Lasse å Lisa hemma hos pappa hängde där ett par timmar å åt middag som blev speciall pizza utan bröd. Efter de skulle jag å Huso vidare på kvällen till Tungelsta men Hugo måde inte så bra pga furukolos (boxersjukan) de är infektion i hårsäckarna. Så då åkte vi hem till Södertälje Istället Men imorgon blir de en ordentlig slapp dag hemma kan behövas. 

constantia 10-16

Hejsan hoppsan alla glada
I morse så gick jag å Hugo till Gulf (bensinmack) för där fick vi lift av S.E för vi skulle kör en dags tur med constantia med Fontärnhuset mellan 10-16 efter seglingen satt vi en stund i Magasinet å snackade. Sedan fick jag lift tillbaka till Gulf där ifrån fick jag hem.
Imorgon ska jag å Hugo dra till Västertorp ska raka ner Hugo för sista gången för i år. 
Hare så bra så hörs vi.

Ensam helg hemma

Hejsan hoppbana alla glada
Denna helg skulle P.h komma hem till mig i helgen men de blev ändrade planer pga att hon blev sjuk så hon stannade hemma. Så denna helg har jag å Hugo varit ensamma hemma kommer fan inte igång när de var sist hehe. Så vi har gått långa promenader, slappat, tränat på Rulla runt, plock städat. Har bara taggit de riktigt piano men helgen har ändå gått fort weeee, men de kan va lite skönt för denna vecka har jag massa att göra så ska försöka blogga lite mer denna vecka ^^ Nu måste jag gå å sova ska upp imorgon till Hunddagiset hare så bra så hörs vi.