00:28 25/8

Hejsan hoppsan alla glada
Denna vecka har jag varit på jobbet men de hare absolut inte varit så kul att jobba med reng å blåst  :/ Men men nu är hösten på väg kan man lungt säga jag saknar redan värmen i alla fall varmare än va de är nu. 
Imorgon efter jag har handlar + lagga mat i mina matlådor med grannen så ska jag å Hugo åka till Constantia Beckis eller Huvudsta. Sova där tills måndag morgon för att åka till jobbet alltså hunddagiset. Nu kommer jag köra järnet på Constantia för att slå mitt föra rekord som var 59 dar i år vill ja nå 60 dagar men näst nu har jag ca 47 dagar ombord ^^ Just nu är jag inte så taggad pågrund  av att vakna upp till ca 10+ grader å Hugo kanske kommer ochså frysa :( men men nu kör vi va gör vi hehe.  
Ikväll har jag varit duktig jag har diskat bort jätte mycket disk och packat väska de jag har kvar är att hoppa in i duschen. Hare så bra så hörs vi.

Min helg

Hejsan hoppas alla glada
I fredags så åkte jag till Tungelsta för där var hela min extra familjen plus Nisse (chihuahua/pudel). Vi satt å käkade och hade se supper trevligt hela den kvällen. Igår så vaknade jag gjorde sig i ordning sen fick jag lift till Moraberg för min extra mamma plus pappa skulle till Järna. Men från Moraberg åkte jag å Hugo hem så jag passade på att städa hela lägenheten och en långpromenad ^^ åå hade en mysig kväll ensam kväll. Men idag så ska jag inte göra så mycket ska ta de lungt hemma får se va som händer. Hare så bra så höra vi

Till Beckis ikväll

Hejsan hoppsan alla glada
Imorse gick jag upp kl 9 för att hinna klart typ allt innan jag å grannen ska åka till mataffären och lagga matlådor. Efter vi är klara så kommer M hem till mig för att de var länge sen som vi sågs och hon vill veta hur min lång segling var mm kul. Sen drar jag till Beckholmen med Hugo ikväll för jag ska ut å segla i helgen med Farsta församling och ett annat segelfartyg hänger på som heter Ellen. Men hare så bra så höra vi jag kommer hem på söndag.