Fantasin om 10år ?

Hejsan hoppsan alla glada ^^
När jag gick hem från hunddagiset så fick jag ider på hur vårat hunddagis KANSKE kan se ut om KANSKE 10år i fantasin min. Har jobbat och gjort dom här 3 bilderna på 6tim är nöjd med dessa 3 bilder 

Entré plan 


Eller 


Och plan 2  och min lägenhet Jag är en robot ?

Skit helvete va länge sen jag har bloggat 21 dagar sedan jag bloggade och jag orkar inte göra/tid 21 blogginlägg så nu kommer en remix och uppdatering på några kategorier. Och förhoppningsvis så blir jag bättre att uppdatera bloggen. Men den senaste 21dagar har de varit upp tidigt till sena kvällar och när jag väll kommit hem. Så är jag helt slut i kropp och huvudet. 

Constantia: 2dagar Påriggning 09-17 i huvudsta (lör-sön), 2dagar i Indockning/dockan i Beckholmen (tor & lör), 25/4 öppet hus/skepp i huvudsta 10-16, 27/4 utbildningsdag på Beckholmen 10-17. Plus alla måndagkvälls aktiviteter, nästa måndag är sista dagen för VT. 

Hunddagis: Har varit där måndagar till onsdagar inga konstigheter. 

Vänner: Jag och Hugo har gjort en dagstur till Huddinge att träffa Kattis och Björn. Björn har varit hundvakt när jag och Kattis gick från Huddinge C via Ågersta, Farsta strand till Trångsund C de var 12km på 2,5tim och 20 000 steg. P.h + killen och en vän bekant till mig va på öppet hus/skepp i nån timme eller 2. 

Övrigt: Har rakat ner Hugo sommar fin, 1 möte, Har varit på BC på läkarbesök (de gick bra) då var ES hundvakt en snabbis, Bokat en tid till tatto för göra de sista på ankaret på foten. Plus städat, tvättat,  handlat och göra matlådor hemma.

Nu tror jag inte att jag har glömt något ting men de var ju kort sakt va jag har hunnit med på 21 dagar. Så nu kanske de är logiskt varför jag inte har hunnit med bloggen ? Men hare bäst så hörs vi nu måste jag springa.

Vecka 14

Hejsan hoppsan alla glada 
Snacka om ful fart från tidig morgon till sena kvällar/nätter de har varit så i nån vecka. Men jag har tänkt blogga med tiden har inte riktigt funnits där till att blogga så nu kommer en uppdatering på den senaste tiden.