Jag är en robot ?

Skit helvete va länge sen jag har bloggat 21 dagar sedan jag bloggade och jag orkar inte göra/tid 21 blogginlägg så nu kommer en remix och uppdatering på några kategorier. Och förhoppningsvis så blir jag bättre att uppdatera bloggen. Men den senaste 21dagar har de varit upp tidigt till sena kvällar och när jag väll kommit hem. Så är jag helt slut i kropp och huvudet. 

Constantia: 2dagar Påriggning 09-17 i huvudsta (lör-sön), 2dagar i Indockning/dockan i Beckholmen (tor & lör), 25/4 öppet hus/skepp i huvudsta 10-16, 27/4 utbildningsdag på Beckholmen 10-17. Plus alla måndagkvälls aktiviteter, nästa måndag är sista dagen för VT. 

Hunddagis: Har varit där måndagar till onsdagar inga konstigheter. 

Vänner: Jag och Hugo har gjort en dagstur till Huddinge att träffa Kattis och Björn. Björn har varit hundvakt när jag och Kattis gick från Huddinge C via Ågersta, Farsta strand till Trångsund C de var 12km på 2,5tim och 20 000 steg. P.h + killen och en vän bekant till mig va på öppet hus/skepp i nån timme eller 2. 

Övrigt: Har rakat ner Hugo sommar fin, 1 möte, Har varit på BC på läkarbesök (de gick bra) då var ES hundvakt en snabbis, Bokat en tid till tatto för göra de sista på ankaret på foten. Plus städat, tvättat,  handlat och göra matlådor hemma.

Nu tror jag inte att jag har glömt något ting men de var ju kort sakt va jag har hunnit med på 21 dagar. Så nu kanske de är logiskt varför jag inte har hunnit med bloggen ? Men hare bäst så hörs vi nu måste jag springa.
1 Kattis:

skriven

Dags snart för att slå rekordet på 20 000 steg :D
Men vet du vad, när du skriver "katten", så låter det som att du seriöst gått 12km med en katt. Och lämnat Hugo hos Björn eftersom katter och hundar inte direkt är bästa vänner :D
Sitter och skrattar åt iden, kanske har sovit för lite haha.

Svar: Aa kanske de vi får slå 20.000 steg. Hahahahhaha, jag skrev utan att tänka på hur de lät ;) Men nu har jag ändrat så att katten = Kattis och Björnen = Björn ^^

Hej och välkommen till min blogg. Mitt namn är Pernilla men kallas Nilla och bor i Södertälje och är 23år jobbar på ett hunddagis. Här i min blogg så skriver jag om allt möjligt allt mellan himmel och jord. Jag är galen i allt som har med bilar att erbjuda och min passion är båtar/skepp. Jag är ochså utbildad och jobbar som besättning på ett skepp när jag har tid. Jag gillar att åka på kryssningar med nära och kära. Jag har en egna hund som heter Hugo som får följa med på nästan allt inklusive jobb. Kul att just du kikade in.

Kommentera här: