Toppen dag med P.h i helgen

Hejsan hoppsan alla glada
Dagen började lungt fick sova till 10 sen gjorde jag mig i ordning morgon promenad men Hugo sen hem äta frukost sedan diska undan allt. Sen väntade jag på att P.h skulle ringa å säga "hej jag slutar nu på jobbet" så då gick jag å Hugo en långpromenad (+ balans övningar med Hugo på promenaden)  på över 1 timme med mycket zik zak för att inte behöva vänta så länge på tåget skulle komma in. Jag väntade max 10min sen kom hon, hon skulle göra ganska många ärende i Centrum men de slutade med att vi gick in i Accent för hon skulle köpa 3 olika väskor. Men de slutade med på något konstigt sätt att jag fick välja en väska men så klart hade jag ju svårt att välja så hon gick till mataffären så länge så när hon kom tillbaka så hade jag hittat en väska jäääääj. Den är ganska liten väska men väldigt väldigt fin å svart jag brukar ju annars bara ta bag väskor. Men jag såg även en gammal kund hund från hunddagiset som jag va bara tvungen att hälsa på (saknar han) ^^ Där ifrån tog vi bussen hem å tog de lungt ett tag innan vi åt Tacos till middag mumms. Nee nu måste jag gå å lägga mig men hare så bra så höra vi. 

Men här är väskan som jag fick ^^


Balansövningar påväg hem

Hejsan hoppsan alla glada
Idag har jag varit på hunddagiset igen men ski va tiden går alldeles för fort. Men men detta inlägg tänker jag skriva om Hugo för han börjar få dåliga "vanliga" på hunddagiset eftersom han inte får utlopp för att använda hjärnan. Så min arbetskamrat tipsade mig va jag kan göra på promenaden så de testade vi påväg hem idag. Vi körde lite balans övningar och hoppa över lite grejor. Nu ska jag försöka få in de på rutin.  Så jag passad på att foto så denna foto var just på balans övningen en av dom grejorna som han körde på. Men hare så bra så hörs vi för hoppningsvis inte allt för länge. 
Maxad helg Turné

Just nu är de ganska mycket i mitt liv hinner  inte riktigt med bloggen på allt sen har jag varit säng liggade hela föra veckan pga ryggen. Men i helgen vet jag inte hur mycket jag kommer hinna blogga, för jag ska på turné hehe. 

Imorgon fredag: Gå långpromenad, pappa, kanske Katten sen vidare mot min extra mamma. 
I övermorgon lördag: Mot Skarpnäck ska träffa MaMo plus Lisa för hon fyller år på måndag, sen vidare mot Täby inflyttningsfest för P.H
Söndag: vakna där sen hem. 

Nu vet ni va jag gör å kansk förstår ochså att jag kanske inte kommer ha tid för bloggen? Men om vi inte görs så ha en skön helg.