Snacka om trogen hund

Idag åkte jag å grannen till mataffären vi hade bråttom till bussen. Väl på bussen så glömde jag kolla hårfärgs numret hemma så då ringde jag till …… väl inne i min lägenhet för att hjälpa mig så jag fick numret så va ytterdörren på glänt. Så Hugo tog chansen å smita då sprang han ner för trapporna (Hugo letade efter mig), när jag fick numret så va Hugo borta från längenheten så …… tog makaroner lådan skakade å kallade på Hugo så då kom han tassande upp för trappan för han trode de var godis. Snacka om trogen hund. 

Uppdatering

Hejsan hoppsan alla glada
Jag är medveten om att jag är lite seg och uppdatera bloggen, men jag kan tänka på att idag ska jag uppdatera bloggen men den kommer de alltid något i mellan sen glömmer jag lixom bort bloggen. 

En stor sak som jag e med på att startar är kvällsaktivetet på måndagskvällar i Huvudsta (Solna) så jag är ledare med ES. Så vi börjar kl 17:15 så varje måndag så har vi 1 föreläsare som är sjörelaterad ämnen mer eller mindre. Sen lite arbeten som är underhåll för skutan Constantia sen självklart lättare måltid + fika så de håller på till 20:30 sen hem så jag är väll typ hemma mellan 22:30-23:30 de beror på hur SL knas. 

Sen en annan grej är att jag har haft ont i ryggen från 1/1 så i bland har jag riktigt ont fast jag har hög smärtgräns men visa dagar är bättre. Fast jag inte har burit/ramlat. Jag var ochså hos läkaren men han var konstig de läkarbesöket kändes i te så seriöst fast jag fick till en vårdcentral. Men men dom 2 senaste dagarna har jag iallafall inte har haft ont så jävla skönt. När jag har haft ont i rygge så har jag inte haft ork till att städa min lägenhet, så igår kom en städ firma å verkligen storstäddade hela lägenheten så himla skönt.Men hare så bra så hörs vi.

Waxholm flytt och Täby

Fredag 
Idag så åkte jag å Hugo upp till Stockholm och möte upp P.h när hon slutade jobbet. Där efter åkte vi vidare till Waxholm där vi åt middag med hennes föräldrar. Därför vi åt där va för att P.h ska sälja sin lägenhet så finns inte så mycket kvar där. 

Lördag 
Idag gick vi upp tidigt vid 7-tiden för vi skulle hem till hennes föräldrar där att äta frukost sen kom se lite mera folk ditt för hennes föräldrar skulle flytta idag till en liten mindre lägenhet so. Ochså ligger i Waxholm. Så där var vi hela dagen men vi åt lite sen lunch i en Kina resturang som var tåriktigt god. Sedan drog jag, Hugo, P.h och hennes kille till Täby som hon bor annars där åt vi middag och hade en trevlig helg. 

Söndag 
Idag var de upp tidigt började dagen lungt men sen drog vi till Täby för jag skulle köpa choklad med rostade kaffe bönor ssendan fikade vi upp en supper god glass bar som heter The honey comb vi Stockholm där åkte jag och Hugo hem. Men nu ska jag springa vidare för jag ska till grannen å fika. Hare så bra så hörs vi.