21Dec

Imorse väckte min extra mamma oss så vi hängd på ner till frukosten buffé de var riktigt mumsigt å stor var den. Sen gick vi i centrum hoppade in i taxin för vi blev tipsad en jätte stor marknad. Men en stund senare åkte 2 bröder tillbaka till hotellet medans jag å min extra mamma va kvar i ca 2-3timmat i shoppade kläder. Sen åkte vi till hotellet å slappade ett bra tag sen gick vi till resturang och pt pizza sen gick vi till ett i törnet café och en liten affär och köpte vatten. Man jag sov en liten stund idag efter marknaden. 
Marknaden Patpong 
Ingen shoppingälskar med självaktning kan påstå sig känna Bangkok utan att ha besköt Chatuchak - marknaden, som sägs vara värdens största utomhusmarknad. Det är omöjligt att hinna med hela marknaden på en enda dag. Och kloka besökare väljer nogr vilka delar de vill se. 
Nattmarknaderna runt Khaosan san, Patpong och sukhurit soi 3-15 bestånd av stånd som sätter upp på trottoaren varjekväll. Matmarknaden gör det övligt för den som har ont i. Tid att kombinera souvenir shopping med resturang och klubbesök.

Kommentera här: