Uppdatering

Hejsan hoppsan alla glada
Jag är medveten om att jag är lite seg och uppdatera bloggen, men jag kan tänka på att idag ska jag uppdatera bloggen men den kommer de alltid något i mellan sen glömmer jag lixom bort bloggen. 

En stor sak som jag e med på att startar är kvällsaktivetet på måndagskvällar i Huvudsta (Solna) så jag är ledare med ES. Så vi börjar kl 17:15 så varje måndag så har vi 1 föreläsare som är sjörelaterad ämnen mer eller mindre. Sen lite arbeten som är underhåll för skutan Constantia sen självklart lättare måltid + fika så de håller på till 20:30 sen hem så jag är väll typ hemma mellan 22:30-23:30 de beror på hur SL knas. 

Sen en annan grej är att jag har haft ont i ryggen från 1/1 så i bland har jag riktigt ont fast jag har hög smärtgräns men visa dagar är bättre. Fast jag inte har burit/ramlat. Jag var ochså hos läkaren men han var konstig de läkarbesöket kändes i te så seriöst fast jag fick till en vårdcentral. Men men dom 2 senaste dagarna har jag iallafall inte har haft ont så jävla skönt. När jag har haft ont i rygge så har jag inte haft ork till att städa min lägenhet, så igår kom en städ firma å verkligen storstäddade hela lägenheten så himla skönt.Men hare så bra så hörs vi.

Kommentera här: