Segling mellan 18-01

Hejsan hoppsan alla glada eller snarare god natt ?
Dagen började med att jag skulle åka kl 9 för att fixa nya arbetsbyxor sen fick jag lift hem ^^ Väll hemma så  gick jag ut med Hugo, diskade sen packade jag en väska, efter allt så gick jag och Hugo till pendeltåget (4km) för vi skulle till Constantia, Huvudsta. För jag skulle va besättning  på en kvälls/natt  segling mella 18-01 tiden. Så vi seglade först upp till Bromma - Drottningholm - Stadshuset sen tillbaka till huvudsta (Solna). Men som tur fick jag lift hela vägen hem av SE så de var skönt. Tack Tack. Så jag kom väll hem med Hugo kl 02 men nu måste ja innan jag går och lägger mig, hälla ut allt i väskan för torkning för Hugos vattenflaska har runnit ut i hela väskan. Men imorgon så ska jag åka till Pappa i Huddinge för att kolla på Carl Phlip och Sofia ska gifta sig över dan. Nee nu måste jag sätta fart för man vill ju komma i säng innan solen går upp hahah.    

På 2 månader 9kilo

Jag har taggit bort = istället (så mycket de går)
Saft = lätt dryck, ketchup & senap = turkisk  yoghurt 10%fett,  Vanliga makaroner = fullkorns makaroner,  Crem fresh = kokos grädde, Ris = Bulgur, Energi dricka = kafe, Pålägg = kalkon,  Bregott = Lätta, Grönt te ökar ämnesomsättningen.
Och kollar på hög kötthalt/lite fetthalt, Mera lax/kyckling/kalkon. Mera frukt/grönsaker. 

Motion:
När jag kan så går jag 1 långpromenad med Hugo på 4km/dag, ibland är de inget kul på teven/sociala medier så då går jag en långpromenad på kvällen på 4km till med Hugo.