ES, MS & Hobbit

Hejsan hoppsan alla glada 
Då var de söndag igen och skit va denna helg gick snabbt men herregud va mycket jag har hunnit med. Hugo har ju varit hos min  granne under från fredag till igår. 
Men min fredag började med att jag åkte in till Stockholm Södra för att förnya mitt läkarintyg för att kunna jobba kvar på Constantia, å sjöläkaten bode ca 30 min från medis så jag gick från pendeltåget ditt. Sen tillbaka genom Slussen,  Gammla stan ut vida slottet och Kungsträdgåren till Plattan där jag möte ES. Vi drog hem till henne i några timmar innan vi skulle till Högdalen. Där en annan Constantian bor där som vi grattade så va där typ hela kvällen å kom tillbaka till Telefonplan vid midnatt eller straxt efter.
Igår  sovmorgon till 9-tiden gjorde oss i ordning och sen kom hennes son så då drog vi hem till mig men mellanlandade i Södertälje C. Sen hem äta lunch/middag, lekpark, hämta Hugo och sen mys framför tv med vin och kollade på Hobbit en oväntad resa. 
Idag söndag så tog vi de lungt gick ut med Hugo en sväng sen bara taggit de lungt innan dom drog hem så då gick jag till grannen på fika. 
Nee nu måste jag ut med Hugo men hare så bra så hör vi. 

Asso 5:ans växel hela dan

Hejsan hoppsan alla glada
Snacka om fult ös medvetslös idag har haft fullt upp med massa saker som skulle va klart denna vecka men de blev idag istället sista  sekunden.  Jag kommer troligtvis inte orka skriva  precis allt jag har gjort men nu kommer en mycket bra förkortning. Sjukgymnast (träna)  veckohandla + göra matlådor, damsugit, packa väska X2 (En till mig å en till Hugo), duschat , taggit ut pengar till imorgon mm lite små saker. Så de kanske inte är så konstigt att jag är trött redan nu, ne jag ska gå ut med Hugo lite tidigare för jag vill sova. men hare sb.st så hörs vi imorgon. 

Norrsken i Södertälje.

Hejsan hoppsan alla glada 
I tisdags så hörde jag på aktuellt innan jag fick ut med Hugo å då sa dom att Norrsken, kan man ser i 3dagar framöver pga solstorm så man kan se de i hela Sverige norra Tyskland och Frankrike. Så i Tisdags natt såg jag norrsken här från min balkong så jag gick ut för att kunna se mera, så jag har suttit uppe till 02-tiden i tre nätter i rad. Fast jag har jobbat på hunddagiset och idag har jag veckohandlar och lagat matlådor. Nee nu ska jag dra och ta en powernap för jag ska orka sitta uppe igen inatt. Hare så bra så hörs vi.