ES, MS & Hobbit

Hejsan hoppsan alla glada 
Då var de söndag igen och skit va denna helg gick snabbt men herregud va mycket jag har hunnit med. Hugo har ju varit hos min  granne under från fredag till igår. 
Men min fredag började med att jag åkte in till Stockholm Södra för att förnya mitt läkarintyg för att kunna jobba kvar på Constantia, å sjöläkaten bode ca 30 min från medis så jag gick från pendeltåget ditt. Sen tillbaka genom Slussen,  Gammla stan ut vida slottet och Kungsträdgåren till Plattan där jag möte ES. Vi drog hem till henne i några timmar innan vi skulle till Högdalen. Där en annan Constantian bor där som vi grattade så va där typ hela kvällen å kom tillbaka till Telefonplan vid midnatt eller straxt efter.
Igår  sovmorgon till 9-tiden gjorde oss i ordning och sen kom hennes son så då drog vi hem till mig men mellanlandade i Södertälje C. Sen hem äta lunch/middag, lekpark, hämta Hugo och sen mys framför tv med vin och kollade på Hobbit en oväntad resa. 
Idag söndag så tog vi de lungt gick ut med Hugo en sväng sen bara taggit de lungt innan dom drog hem så då gick jag till grannen på fika. 
Nee nu måste jag ut med Hugo men hare så bra så hör vi. 

Kommentera här: