Skarpnäck, Tungelsta & Huddinge

Hejsan hoppsan alla glada
Nu kommer en inlägg om min helg och den blev tydligen maxad med massa folk. 
Fredags -Började med en sovmorgon å de behövde jag sen åkte jag å Hugo till Huddinge möte upp Lisa efter hon hade slutat. Då åkte vi till Skarpnäck å träffade moma Då sa mormor att imorgon drar vi på dagstur till Tungelsta för att träffa din extra familje. Så de blev en lung dag. 
Igår - Sov till 9 sen gjorde jag/vi oss ordning och åkte till Tungelsta för vi skulle träffa nån släkting på mammas sida, som jag typ har sätt typ max 3 gånger i hela mitt liv. Sen till min extra familje tog en fika där sen drog jag, Lisa å brorsan till Stallet en snabbis för att träffa Eddie (min favorit häst som min extra mamma hade). Sen tillbaka umgicks ett tag till sen åkte vi till Skarpnäck igen så de blev jätte sen middag lunch/middag haha. 


Idag - Sov till 9 sen gjorde vi oss i ordning va en slapp morgon sen drog jag och Hugo lite tidigare för jag skulle till Huddinge för att träffa pappa.  Vi satt och pratade i några timmar och jag fick 2 packet av han kunde bara va där i några timmar typ 3 för sen skulle jag å Hugo vidare skulle hem på fika som var 15:30 hos grannen. 
Nu ska jag göra mig i ordning ska till jobbet imorgon hare bäst så hörs vi.

Kommentera här: