Telifonplan, Liljeholme & Huddinge

Hejsan hoppsan alla glada
De senaste dynget har varit maxad vi börjar från börja. 
Igår morse så vaknade jag av visselpippan från fottbolls turnering som dom körde skolan mitt i mott mig. Gick en morgon promenad med Hugo på ca 30min sen hem käka frukot  därefter snabb städda, diska, plocka in ren tvätt sedan tog jag en långpromenad med Hugo runt stallet de tog ca 1 timme (3km). Hem käka lunch hoppa in i duschen sen packade väskan. Innan jag å Hugo gick ner till Södertälje C (4km). Jag och Hugo åkte hem till min extra mamma (Telifonplan) på kvällen spellade vi kortspel typ 5-6 timmar.

Idag Vaknde ganska tidigt för brorsan skulle till jobbet och jag sov i soffan gick ut med Hugo sedan frukost sen gjorde vi de sista innan vi åkte till Liljeholmen för dom skulle shoppa lite kläder och skor. Sedan åkte vi tunnelbanna och buss tillbaka stannade till och åt Thaimat innan vi kom hem igen mumms ^^ Hem igen till Telifonplan hämta Hugo sen vidare i regnet för vi skulle till Huddinge och träffa pappa. Hängde där i ca 4 timmar och kollade på Mr bean  på semester och åt middag efter de så åkte jag å Hugo hem.  
Hare så bra så hörs vi.

Gumball 3000 & Constantia

Hejsan hoppsan alla glada
Imorse så rigde Diselråttan mig å väkte mig å sa "tja vill du hänga på att se Gumball 3000?" så jag slängde mig upp klädde på mig sen gjorde jag mig i ordning tog min väska som var packad å klar  med Hugo. Han precis med bussen ner till Södertälje C så jag ringde han å sa "jag han inte med att äta fruost hemma, så vill du va snäll å fixa lite frukost till mig". När jag å Hugo kom till Huddinge så hoppade vi in i hans pappas bil å körde till norra Stockholm E20 medans jag åt min frukost ^^
Efter de så fick jag å Hugo lift till Älvsjö där jag å Hugo åkte till Centrallen för att käka sen lunch med en annan tjej som skull ochså med Constantia. Vi skulle va på Beckholmen kl 18-tiden för vi skulle hjälpa dom över med Constantia till Huvudsta (Solna) de tog bara 2-3 timmar. Där efter så åkte vi hem ja å Hugo skulle till Södertälje. 
Nee hare så bra så hörs vi senare. 

Novalis-15

Hejsan hoppasa alla glada
I måndag jobbade jag bara på hunddagiset  för i tisdags och onsdags var jag ledig pga jag skulle ute ocg jobba på Constantia. De var min gammla skola som hade hyrt henne så vi var ute från Tisdags till igår ^^ Jag tänke åkta med dom förra året med men de gick inte då pga min arbetskamrat på hunddagiset hade bryttit överarmen.

Så i tisdags morse så möte jag upp mamma på TC för hon skulle passa Hugo för jag viste inte om dom hade nån som var allergisk eller rädd. De gick bra att lämna sen drog jag vidare till Beckholmen för at fixa lite grejor innan vi skull avgå kl 12:00 vi hissade4 försegel och 2 storsegel seglade hella dan men vädret va inte med oss va regn å åter regn. Vi hade tänkt oss lägga oss på ön Tjuvholmen men vi åkte vidare till Skälholmen kom fram vid 19:30. 
I  onsdags så avgick vi från Skälholmen de  var sol hela dan så vi hissade 2 storsegel med  4försegel. Vi kom tll Låren kl 17:00 de är en gammal millitärö. Men på kvällen kom de 2st bevaknings militärbåtar dom skulle bara äta sen gå å lägga sig för dom avgick vid 00:55 på natten till igår. 
igår avgick vi från Låren lite efter 10-tiden men då kom de 2 andra miltärbåtar för dom skulle på övning på den ön. Men vi  körde på motorn hela dan vi komtill Beckis vid 15-tiden sa adjö till gänget som hade hyrt constantia sen så åkte jag till TC och hämtade upp Hugo.  Då var de bara att åka hem var riktigt trött på tåget men när jag kom hem så ringde grannen vi du ha fika om 8min. Så jag tänke de är kanse lika bra att fika så man inte somnar nu. Hare så bra så hörs.