Novalis-15

Hejsan hoppasa alla glada
I måndag jobbade jag bara på hunddagiset  för i tisdags och onsdags var jag ledig pga jag skulle ute ocg jobba på Constantia. De var min gammla skola som hade hyrt henne så vi var ute från Tisdags till igår ^^ Jag tänke åkta med dom förra året med men de gick inte då pga min arbetskamrat på hunddagiset hade bryttit överarmen.

Så i tisdags morse så möte jag upp mamma på TC för hon skulle passa Hugo för jag viste inte om dom hade nån som var allergisk eller rädd. De gick bra att lämna sen drog jag vidare till Beckholmen för at fixa lite grejor innan vi skull avgå kl 12:00 vi hissade4 försegel och 2 storsegel seglade hella dan men vädret va inte med oss va regn å åter regn. Vi hade tänkt oss lägga oss på ön Tjuvholmen men vi åkte vidare till Skälholmen kom fram vid 19:30. 
I  onsdags så avgick vi från Skälholmen de  var sol hela dan så vi hissade 2 storsegel med  4försegel. Vi kom tll Låren kl 17:00 de är en gammal millitärö. Men på kvällen kom de 2st bevaknings militärbåtar dom skulle bara äta sen gå å lägga sig för dom avgick vid 00:55 på natten till igår. 
igår avgick vi från Låren lite efter 10-tiden men då kom de 2 andra miltärbåtar för dom skulle på övning på den ön. Men vi  körde på motorn hela dan vi komtill Beckis vid 15-tiden sa adjö till gänget som hade hyrt constantia sen så åkte jag till TC och hämtade upp Hugo.  Då var de bara att åka hem var riktigt trött på tåget men när jag kom hem så ringde grannen vi du ha fika om 8min. Så jag tänke de är kanse lika bra att fika så man inte somnar nu. Hare så bra så hörs.

Kommentera här: