Veckoschemat v.48

Måndag den 23/11
Första hunddagis, Kvällsaktiveterter i Huvudsta 17:15-20:30
Tisdag den 24/11 
Fösta hunddagis, Tvättstuga 18-22
Onsdag den 25/11
Först hundagis, Möte på Beckis på kvällen med Constantia 
Torsdag den 26/11
Sovmorgon? Handla + laga mat 12-16. Sen åka till P.h på kvällen till Täby stanna där till Söndag ? 
Därför frågetecken på söndag (29/11) är att Constantia behöver hjälp för en dagstur 09-13. Men de är även en grej på söndag med hunddagiset i Södertälje. Men de är ju julmarknad på Skansen ochså. Suck varför allt nu på samma dag -.- 

Till alla riktiga nattugglor

Du kämpar för att hålla dig vaken och svär på att gå och lägga dig tidigt kvällen till ära. Du försöker hitta ett bra sätt att slappna av på så du kan varva ner och somna i tid för en gångs skull. När du har krupit ner i sängen mycket tidigare än vanligt och släcker lampan du imponerad av dig själv. Men du inser ganska snabbt att det är lättare sakt än gjort att gå lägga sig i tid, och det börja krypa i benan på dig. 
Istället för att försöka på nytt så drar du fram telefonen och börjar scrolla genom Instagram, Facebook och annat kul. Du beslutar dig för att sätta igång serier att somna till ett avsnitt kan ju inte skada? 
Det hela slutar med att du bara måste se ett till och ett till och jaa ett till. Men att stanna uppe sent har sina fördelar du kan exempel leka ninja varje gång du ska på toaletten utan att väcka nån. Att vara vaken sent bidrar även till att man hinner bli hungrig en gång till efter middagen. Du tänker att det inte bara kan vara du som är vaken och slänger iväg några sms till folk. Du inser snabbt att ingen människa är vaken och börjar då scrolla igenom din vänners Instagram sen så går det bara i farten, helt plötsligt så har du hamnat på hens kusins frus Facebook och går igenom bilder från exets barndom. 
När du känner att det kanske ändå är dags att gå lägga sig för att orka med morgondagen så sluter ditt favoritprogram. Plötsligt hör du fåglarna börja kvitra utanför fönstret och inser att du har misslyckas med ditt uppdrag. 
Okej nu är det verkligen dags att krypa till kojs. När klockan ringer känns det som att du har fått max ett par minuters sömn och du är helt förstörd. Du vet redan tidigt att det här dagen kommer gå käpp rätt åt... Du tvingar dig extra kaffe för att hålla dig pigg och alert. När du väl är framme på jobbet hatar du dig själv så mycket för att du utsätter dig för den här enorma tröttheten varje dag, du lovar och svär att det aldrig någonsin kommer att upprepas och att du från och med idag ska bättra dig och lägga dig i tid. Men när det börjar närma sig kväll igen är du pigg igen och allt börja om på nytt igen. 

3 tiggare & ingen info alls

Hejsan hoppsan alla glada.

Eftermidags började:
På tåget mot Älvsjö möte jag först en Situation Stockholm gubbe straxt efter en till vanlig tiggare som gick förbli sen straxt efter möte jag nästa som var en pappers tiggare (hej 3barn å ett barn har leukemi har ej pengar blablabla) och allt detta hände mellan 2 hållplatser -.- Jag tänke ääää okej va är oddset lixom har ALDRIG hänt åker tåg dagligen och på olika tider varje gång.

Sen i kväll/natt påväg hem:
De tar 30 min från Huddinge - Södertälje C. Tåget skulle gå 23:34 sa SL appen (Res i Sthlm). Men tåg helvetet gick 23:40 i stället. Och min buss hem går 00:08. Hur FAN ska jag hinna med den? Nästa buss hem går lixom 06:10, MEN på perongen/SL appen säger dom inget om någont jävla knas problem. 
Ringe SL Kundservis skällde ut dom så bussen väntade på mig ^^ Oftast hattar man SL men ibland så älskar man SL hahaha. 
Enlighet transportverket ska bussen som väntar in tåget i 11min (pga förseningar) men de vet inte chauffören om, men blir ju förvårnad över deras kommunikation.